Mix 2, Mix-Motion

Mix Motion (Mix 2)
Dgi%202%20fra%20mette
Om holdet

Holdet består af Damer og Herrer i varierende alder og med varierende volleyball erfaring. 

Holdet  deltog som klubbens Mix 2 hold i 2018-19 i SVBK's Mix 2 turnering, hvor de endte med en midterplacering.

Holdet er pt. for spillere, der ikke ønsker at fast i en turnering.  Men hvis det ønske, så er der selvfølgelig flere muligheder for at deltage i turneringer, fx i DGI's weekend turnering samt til LUI-cup (hverdags turnering). Vedr.  SVBK's Mix-turnering, se nedenfor. 

Hvis man vælger ikke at deltage i en egentlig turnering så er der mulighede for at komme ud og spille kampe ved SVBK's Alternative stævner, evt. sammen med spillere fra andre hold. Klubben betaler stævnegebyr, men man sørger selv for transport. 

Stævner lægges ud på holdsport, hvor man også kan tilkendegive ønsket deltagelse.

Der er fortsat plads til flere spillere på  Mix 2.

Træner:  

Holdleder:  

Træningstider:

Mandage fra kl. 20.00 på Borupgårdskolen, Hallen.

Kontakt: Send mail til [email protected]


Generelt vedr. SVBK's Mix-turnering. 

Pt. er vi ikke interesserede i fortsat deltagelse i SVBK'S Mix turneringer da, der uvist af hvilken grund, gives fri og uhindret adgang  til aktive divisionsspillere i Mix rækkerne.  

Vi finder det ikke rimeligt at vore Mix 2 spillere skal spille overfor nuværende 1 og 2 divisions herrespillere, som de gjorde i sidste Pokalturnering. Det er uden sportlig værdi 

Dertil har vi ved flere lejligheder fået vore damespillere fra Mix 1  "sendt til tælling" af mandlige divisionsspillere. 

Vi vil overveje, om vi melder et hold fra klubben til Mix 2 turneringen, hvor de formodentlig ikke møder divisionsspillere.

Træningstid
Der er ikke skrevet noget endnu
Mix 2
Dgi%205%20fra%20mette