Klubnyheder

Helsingør Volleyball Klub har afsluttet en særdeles succesfuld sæson bl.a. med oprykninger for Dame og Herre hold og et ubesejret Mix-hold.

11. april 2020, 11.30

Helsingør Volleyball Klub har afsluttet en særdeles succesfuld sæson.

Så så mange andre sportsgrene, så blev også Volleyball sæsonen afsluttet før tid grundet Corona udbruddet.

I SVBK/Dansk Volleyball turneringen lå både Helsingørs Dame 1 og Herre 1 hold ved suspenderingen af deres respektive rækker på oprykningsberettigede pladser. Placeringer som de med det resterende program i begge rækker med al sandsynlighed ville fastholde. Det betyder at Helsingør efter mange års fravær i næste sæson vender tilbage til divisionsvolleyball, idet Dame 1 spiller i 2. division Øst. Samtidigt rykker Herre 1 op i den bedste Sjællandskredsrække, Danmarksserien for Herrer.

Det er en stor succes for den genopstandne Volleyball Klub, der blot for få år siden var i overhængende fare for at måtte lukke den hædersomspundne klub. Forud for den netop færdigspillede sæson havde Helsingør søgt om ekstra ordinær indplacering for deres nydannede Dame og Herre hold til hhv Danmarksserien for Damer og Serie 1 for Herrer. Så det er en stor tilfredsstillelse at de 2 klarede sig så godt at de begge endte med oprykning.

Over en bred front kan vi nu se tilbage på en forrygende sæson: Dame 1 og Herre 1 rykker op fra deres rækker. Herre holdet var også tilmeldt pokalturneringen og var i den ene semifinale, da turneringen blev suspenderet. Det helt nystartede Dame 2 hold havde fået deres første point i turneringen og jagtede flere. Mixholdet var ubesejret i LUI-cup-turneringen, med blot 1 kamp tilbage, og sluttede derved som nummer 1. Herre 2 havde fået tilført flere unge spillere og var ved at være klar til kampe og turneringer. Klubben landede en god sponsoraftale med Tandlæge Betina Grønbæk, som har ført til nye og ens trøjer for alle klubbens medlemmer. Med over 60 medlemmer er klubben nu Nordsjællands største Volleyball Klub. I godt samarbejde med Helsingør Kommune har vi nu fine trænings- og kampforhold indendørs og er ved at renovere de gode Beachvolleyball baner på Grønnehave Strand.

Hvordan resten af indendørs sæsonen og sommerens Beachvolleyball forløber ved vi ikke. Vi forventer ikke at kunne komme indendørs på denne side af sommerferien, men vi håber at der på en eller anden måde kan spilles Beachvolleyball på stranden med få spillere ad gangen, under hensyn tagen til de Corona regler, der måtte være. Det vil vi undersøge og følge op på. Vores traditionelle stævne ”De åbne Helsingørmesterskaber i Beachvolleyball” til august håber vi ligeledes på at kunne afholde, men også her må vi afvente situationen. Vi vil løbende informere herom på vores hjemmeside www.hevk.dk samt på vores Facebookside.

Indendørssæsonen begynder når skolerne forhåbentlig åbner igen til august. Her vil vi til en ny og særdeles spændende sæson udbyde træningsmulighed for nye spillere på alle hold, både Herre-, Dame- og Mix-hold.

Så håber vi også at der til den tid fortsat vil være et Helsingør Dagblad, der er en så vigtig og integreret del af livet i Helsingør, også for alle byens sportsklubber.

Klubnyheder