Klubnyheder

Herre 1 vandt over Bornholmerne (Aakirkeby), artikel i Dagbladet om kampen samt lidt om klubbens næste kampe

29. oktober 2019, 15.26

Med sejren er Helsingør's Herrer forsat på 2 pladsen i rækken, med en mulighed for at nå 1 pladsen.

Artiklen i Helsingør Dagblad er følgende:

I søndagens kamp mod Aakirkeby fra Bornholm leverede Helsingørs Herre 1 hold en koncentreret indsats og vandt over et ungt og godt kæmpende hold fra klippeøen.

Helsingør fik afprøvet en del forskellige opstillinger, og det blev også til en glimrende debut til Gabriel Kure. Kampen blev vundet i tre sæt med cifrene 25-10, 25-23 og 25-18, og Helsingør-holdet har nu bidt sig fast i den absolutte top i rækken.

Eneste malurt var at holdet manglede Said Badran, som desværre kom til skade i sidste kamp og brækkede hånden.

Næste kamp for Herre 1 er på lørdag kl. 10.00 på Borupgårdskolen, hvor man tager i mod en svær modstander i veteranerne fra Rødovre. Holdet fra Rødovre har efterhånden svært ved at spille stabilt over en hel sæson og derved rykke op igen, men de leverer ofte nogle gode kampe.

Efterfølgende kl. 12.00 spiller Helsingørs 1 Dame hold mod Himmelev, der ligesom Helsingør er kommet lidt skidt fra start i den bedste Sjællandsrække. Der er formodentlig en kamp, der afgør hvilket af de to hold, der kommer med i den bedste del af rækken. Efter en god træningsperiode ser Helsingørholdet frem mod en spændende kamp.

Kl. 14.00 slutter Dame 2 holdet af mod et ubesejret hold fra Gentofte. Det nystartede Helsingørhold har tabt deres tre første kampe 3-0, men har vist stor fremgang kamp for kamp og tabte sidst knebent til rækkens nummer et med sætcifrende 15-25, 25-27, 25-27. Så holdet er ikke uden chance for at komme på tavlen i den kommende kamp.

Helsingørs Mix-hold, der deltager i LUI-Cup turneringen, spiller deres næste kamp tirsdag ude mod Lynge, og Helsingør holdet er foreløbig ubesejrede.

Så alt i alt er der stor aktivitet i volleyen.

Klubnyheder