Klubnyheder

Travl første uge i oktober med masser af Volley. Samt orientering om Julefrokost m.m.

08.10.2019

Lørdag d. 5 afholdt Helsingør VK sæsonens første DGI stævne. Få hold, men med masser af god volley. Det sammensatte hold fra ALLE klubbens hold (D1, D2, H1, H2 og Motions) vandt faktisk stævnet, men da kun de 2 først spillede sæt i hver kamp talte i det officielle regnskab, så blev Helsingør-holdet nr. 2 efter Farum-Holte og med Hundested på 3 pladsen. Tak til Mette for en god stævneleder indsats og til flere for fin hjælp til arrangement, som klubben fik fin ros for. Og rigtig dejlig med at samle spillere fra hele klubben. Se de kommende DGI stævner i kalenderen og med dig frisk til.

Søndag morgen spillede Herre 1 topopgør ude mod Glostrup, men måtte se sig besejret 3-2 i sæt og med 32-30 i første sæt, hvilket måske blev afgørende. Men en rigtig god kamp med cifrene 30-32,15-25, 25-5, 25-16, 5-15. Godt kommet igen efter de 2 første sæt, desværre en rigtig skidt begyndelse på 5 sæt.

Mandag spillede Dame 2 deres 2 kamp og moralen var fin. Hjemme mod Toreby fra Kalundborg blev sætcifrene 15-25, 25-27, 25-27. Et nederlag, men så tæt på i de 2 sidste sæt. Flot spillet, piger. Sæt og kampsejre skal nok komme efterhånden. 

Onsdag i denne uge spiller Herre 2 træningskamp hjemme.

Torsdag spilles den første Mix-holds LUI-cup kamp ude kl. 20.30 i Lyngehallen mod LUI2. 

MEN der er pt. kun 5 tilmeldt, heraf en pt. sygdomsramt Lasse og en lettere haltende Jørn, som kom frisk og meld dig til. Det er for alle klubbens spillere.

I uge 42 er der ferie før vi igen er mega aktive. Allerede mandagen efter er der LUI Cup kamp hjemme mod  Rødovre og søndag spiller Herre 1 "hjemmekamp"i Hillerød ! mod  det stærke unge hold fra Bornholm Aakirkeby om hvilket af de 2 hold, der hægter sig fast i den absolutte top i rækken.

Til sidst: Der bliver snart sendt tilmelding ud til alle medlemmer om JULE VOLLEY og JULEFROKOST lørdag d. 7. december. Du kan allerede læse meget mere om det og forhåndstilmelde dig på Holdsport. (vælg kalenderen "Helsingør Volleyball Klub". Hvis du ikke kan se denne kalender, så skriv til Jørn).