Klubnyheder

VIGTIG INFO TIL ALLE

20. august 2019, 09.47

Der er nu oprettet følgende hold i Holdsport: Dame 1, Dame 2, Herre 1, Herre 2, Opstartshold og Motionshold. 

Alle spillere er tilknyttet et af disse hold. Der betyder, at man fx alene får kommentarer mm fra sine "egne holdspillere". Trænere får selvfølgelig fra de hold de er trænere for. Der sendes som udgangspunkt alene erindringsmail ud i opstartsfasen.  Husk at du selv kan vælge kalendere. Vi har dermed sagt farvel til at styre med "spillerfarver".  Bemærk at man, hvis man vil, godt kan vælge kun at træne på manddagsholdene (giv i så fald lige Jørn besked).

Der er pt lagt de trøjenumre ind på de enkelte hold, som spillerne tidligere havde. En spiller kan godt have forskellige numre på forskellige hold. På er tidspunkt får alle spillere tilbudt en trøje, hvorfor man bl.a. skal vælge nummer. Spillere på holdet der er langtidsskadede eller på barsel kan desværre ikke ses.

Dertil er alle spillere også tilknyttet et mandags træningshold fra kl. 20.00. Det forventes at det senere opdeles i fx: Mix 1, for spillere der deltager i LUI-cup, Mix 2 for spillere der ikke deltager fast i turneringer, Mix 3 for spillere der ønsker at spille på Damehøjde.

Opstartsholdet for nye spiller samt for alle spillere der ønsker sig noget specialtræning (og vil møde de nye spillere og gøre deres velkomst/træning bedre) træner i Salen mandage fra kl. 18.30 - 20.00. Send en mail eller andet til Jørn hvis du vil være med.

LUI-cup hjemme kampe spilles mandage, formodentlig fra kl. 20.00 i Salen.

Klubnyheder