Klubnyheder

Både damerne og herrene vandt deres kampe i søndags

13.10.2023

Herrerne:

Nogle sejre er sjovere end andre og at møde sine ”gamle” holdkammerater (på deres hjemmebane) og vinde 3-0, det hører til de mere fornøjelige.

Helsingør vandt 3-0 med sætcifrene 25 -21, 27 -25 og 25 -12.

Vi stillede med 10 mand og spillede fra start til slut en gang fornuftig volleyball og Jørn havde forberedt holdet rimeligt godt med sit kendskab til Hillerød.

Men nedrykkerne fra Hillerød manglede tydeligvis en stamspiller eller to og viste kun i glimt deres angrebsstyrke.

Peter og Jørn fordelte boldene fornuftigt og fik skabt den ro der gav muligheden for at mange, om ikke alle, spillede rigtig godt.

Lukas påtog sig liberorollen, som netop mod Hillerød, der levede meget på drilske overspilninger, var lidt af en udfordring. Men Lukas blev bedre og bedre som kampen skred frem og sluttede rigtig godt. Så stor ros herfra.

For en gang skyld havde vi mange midterspillere med, hvilket betød at en enkelt slet ikke kom på banen. Det er selvfølgelig lidt æv, men når spillet ”kører”, så skifter vi ikke nødvendigvis ud blot for at skifte ud. Modsat er en startplads så ret sikker næste gang, så man har sin plads på holdet.

Næste kamp er hjemme lørdag d. 28. oktober kl. 14.00.


Damerne:

Gode ord fra Oliver H.:

"En tidlig kold søndag morgen drager Helsingørs damehold mod København, for at spille deres anden kamp i sæsonen. Her møder de Grøndal EV.
I denne kamp har Helsingør taget Oliver med som træner, da jørn Hess har egen kamp med herre 1. Efter en lille snak om, hvordan kampen kommer til at foregå, bliver der varmet op, og så er der kampstart.

Helsingør sætter godt servepress og stabilt spil fra start af og vinder første sæt 25-21

Helsingør mister lidt servepress i anden sæt modstanderen finder deres frem og Helsingør taber andet sæt 16-25. Sådan forsætter det skiftevis i 3 og 4 sæt. Det forsætter ind i 5 sæt. Indtil Jane tager Helsingør igennem med ekstraordinær server som skaffer Helsingør en stort point difference og derefter trækker resten af Helsingør damerne sejren hjem 15-13 og dermed kampen!!

Idag var det helt klart en stor “Team effort” der fik sejren hjem og Vi har sjælendt set et så energisk Helsingør hold, som vi så hos damerne idag!

Kæmpe ros fra Træneren! "


Grøndals EV's træner, vores gode bekendt Mikkel Vejlby gav også roser til Helsingør spillerne, da Jørn mødte ham senere