Klubnyheder

Ældre nyheder (fra tidligere sæsoner)

12.02.2018

Sidste NYT, historik

 10/8 Følgende hold er allerede tilmeldt: til Beach turneringen

Team EVMI (Eva og Mikkel)
La Bombe & Toke (Patrick og Toke)
The Girls (Celeste og Jane
Helsingør All Star Team (Poul og Jørn)
The broken rib (Thomas og Gina)
 
13/7 Trods mange på sommerferie spilles der fortsat beach hver torsdag aften kl. 19.30. Vejret var super godt (det regner aldrig torsdag aften på Gummistranden) og vi fik spillet 6 sæt før vi blev trætte.
 
10/7 Udstyret til indendørssæsonene er ved at være på plads. Nye stænger, net, antenner, boldvogn. De bliver så godt på Borupgårskolen onsdage kl. 20.00.
 
8/7  Helsingør Volleyball spiller turneringskampe under SVBK i MIX turneringen. Samtidigt har vi budt ind på et 1 dages stævne under DGI's turnering (afholdes d. 29/10)
 
6/5  10 mand flyttede 32 t, sand, så nu er beachvolleyballbanerne klar tl brug. Tak til de 7 supergutter fra TD volley og til de 3 fra Herreholdet, Klubbens resterende hold og spillere kan nu nyde banere, og må så give en hånd en anden gang.
1/5 Mixholdet deltog i LU finalestævnet og blev nr. 3. Holdet vandt alle kampe i indledende pulje 3-0 og gik videre til finalepuljen. Men her måtte vi grundet skader og forfald stille med 5 spillere, hvilket ikke rakte til at fortsætte sejrstimen. Så på den baggrund var en 3 plads blandt 9 hold en fin afslutning, og vi fik en "sejr" øl.
 
28/4  Generalforsamling afholdes torsdag d. 18. maj på Gurrevej Skole Kl. 18.00. Efterfølgende er der mulighed for at spille volleyball.
 
24/4 Der udbydes en Challenger Beachvolleyball Turnering.
 
24/4 Klubbens emailadresse er nu [email protected]
 
29/3 Bestyrelsen har flere gode ting under opsejling. Herunder mere sand til beachvolleyballbaneren, afholdelse af Helsingørmesterskaber i Beachvolleyball, beach-challengerturnering hen over sommeren, nye træningsfaciliteter, sponsoraftaler, klubtrøjer, indendørsturneringer i næste sæson, klubfester og meget mere.
Hvis du har lyst til at medvirke til at sætte skibene i søen, så meld dig til et af de udvalg som nedsættes. Kontakt allerede nu bestyrelsen, hvis du er interesseret.
 
26/3 Mixholdet deltog i sæsonens sidste stævne og blev nr. 3. Samme placering blev det til over hele sæsonnen. Flot, uden at være prangene :-)
 
14/3 Der blev afholdt ekstraordinær generalforsamling. Bestyrelsen blev udvidet fra 3 til 5 medlemmer og mindre vedtægtsændringer gennemført. Tak til Trygve for god ledelse som dirigent.
 
12/3 Mixholdet endte sidst til Mix-stævnet, trods en god begyndelse med sejr over Farum. Celeste debuterede og lavede fine ting.
 
2/3 Herreholdter fik ikke brudt stimen, men tabte til et godt organiseret TD - volley hold.
 
21/2 Mixholdet vandt 3-0 ude over Lynge. 
 
3/2 Der arbejdes på flere planer med spændene tiltag for næste sæson. Bla. med at få klubbens træniingstider mere samlet. Et af de første resultater er et nyt flot Logo. Tak til Gina m.fl.
 
31/1 Mixholdet spillede en svær udekamp mod formstærke Farum-Holdet.
 
29/1 Miholdet blev nr. 3. ved stævnet.
 
12/1 Hereholdets træningskamp mod TD volley. TD vandt 3-2 i en lidt rodet forestilling. TD har nu vundet 2 opgør (de 2 seneste) og vi må se at få brudt den stime.
 
8/1 En lille flok var til Nytårsstævne. 5 * 2 sæt uden pauser, men vældig hyggeligt.
 
6/1 Der er et ungdomshold (16-17 årige piger) under opsejling.
 
5/1 Godt fremmøde til dame- og herretræning her i det nye år. Dejligt
3/1. 2017's første træningsaften blev en kold affære for mixholdet. Gurrevej skole havde enten glemt at åbne eller glemt af afmelde. Uanset hvad måtte 10 spillere tage hjem igen. Vi har fået en beklagelse fra skolen.  
 
Årest Julebattle, blev efter en dramatisk dyst, vundet af TD volley. Tilllykke med det flotte resultat. Nu må I se om I kan følge op på det i det nye år. :-)
 
Årets Julebattle torsdag d. 15. december kl. 19.50. Entreen er gratis. Kom og få en volleyballfest. Kampen mod TD volley bliver livesteamet med kommesatorer, men det er sjovere at være der selv. Helsingør Volleyball stiller op i en forstærket mix udgave, så der skulle være grobund for god volley.
Skulle Helsingør Volleyball Klub gå hen og tabe til TD volley, så kan DU sige til dine børn og børnebørn; Jeg var der, da det skete :-)
Se HUSK i øvrigt TD's fantastiske video om kampen på facebook (vores eller på TD's facebooksside).
 
8/12. Der er gået lidt jul og desværre også sygdom i den. Således har der være mange afbud til både Herre og Dame træningen. Men vi har dog gennemført gode træninger og er klar til årets sidste træninger i næste uge.
 
3/11. Træningskampen mod TD Volley blev en tæt affære, som Helsingør Vollleyballklub trak sig sejrrigt ud af. Tak til Mette og Gina for god hjælp i flere sæt.
 
3/11 Mette begynder som med-træner for det stærkt besatte damehold. Det skal nok blive godt.
        Herreholdet spiller træningskamp mod vore unge venner fra TD-volley
        Det bliver spændende om vi kan fortsætte sejrsstimen.  
 
30/10 Mixholdet deltog i et stævne. Spillede 5 kampe bedst af 2 sæt. De 5 sæt blev vundet. Det blev spillet noget godt volley. 
 
18 og 20/10: Skolen har lukket, men vi vender stærkt tilbage efter ferien
14.10. Herre: Træningskampen mod TD Volley blev vundet meget knebent. Vi var lidt rustne og manglede angreb, TD havde et godt forsvar. Men en sejr er en sejr. Vi skal nok spille bedre næste gang, hvis sejrsstimen ikke skal brydes.
Dame: Træningen gik rigtig godt. Der var mødt 11 frem denne torsdag og spillet begynder så afgjort at ligne noget.
11/10.Mixtræningen er begyndt. Masser af gode og engangerede spillere.
7/10.  Der kom 7 nye spillere til Dameholdet. Fantastisk. Men vi er nu så mange at vi desværre må lukke for tilgang.
Til Herretræningen kom 3 nye spillere. Rigtig hyggelige gutter, som vi morderlig gerne vil have med i klubben. Men desværre var deres volleyballniveau en kende for lavt, så vi måtte sige pænt nej tak til dem. Vi har pt ikke træningstid at tilbyde, men måske kan vi få en tid om tirsdagen, så vi håber at de og andre nystartede kan mødes der.Det vender vi tilbage med.
 
6/10.
Dameholdet. Endnu et par stykker nye spillere mere til sidste træniing og der er anmeldt 3-4 nye til aftenens træning. Herved er vi nu oppe på så mange, omkring 20, at vi må lave ventelister.
Herreholdet. 3 nye gode spillere til træninng. Det ser godt ud. Der er forsat plads til lidt flere.
MIX-hold. Der er nu oprettet et MIXhold i klubben. Indtil vi får aftalt nærmere er der ikke åben adgang til holdet.
 
15/9. 3 nye piger til dameholdet. Super godt. Selvom der var en del afbud fik vi en god og sjov træning. Når vi bliver lidt flere, bliver det rigtigt sjovt. Vi er nu 8 spillere og kan sagtens bruge nogle flere. Kom frisk.
Herreholdet, bekymrende få fremmødte. Vi spillede træningskamp mod TD volley og fik en rigtig god omgang volley. Vandt 4 -0. Tak til den lånte spiller fra TD, som var en god hjælp, og som så kom på vinder holdet :-) Vi kan sagtens bruge nogle flere spillere, så bare kom, hvis du har lyst til at spille volleyball.
 
8/15. Dametræning: Vi var 5 piger til træning i torsdags. Vældig sjovt, men vi kunne godt være lidt flere.
 
Indendørstræningen er begyndt. Første træningsaften forløb fint. Men vi kan sagtens være flere, både på dame og herreholdet.
NB,  Dametræningen begynder kl. 18.30 og ikke kl. 18.00, Indtil videre.
 
I weekenden afholdt Helsingør Volleyball klub Helsingørmesterskaberne 2016 i Beachvolleyball.
Det blev en dejlig dag på stranden med masser af sjov volleyball.
Efter en lang række kampe med deltagelse af bl.a. hold fra TD Vollleyball og Espergærde Volleyball endte holdet "Mein block und La Boom" fra TD volleyball som mestre i 2016. Bedst placerede hold fra Helsingør Volleyball Klub blev "De ældre Herrer" som endte på en fin 3 plads.
Vi ser frem til gensyn til næste års mesterskaber.
 
Tidligere:
 
Vi er ved at gøre klar til de åbne Helsingørmesterskaber i Beachvolleyball d. 13. August.
 
Der spilles beachvolley hver torsdag på Gummistranden fra kl. 19.30.
HUSK: Det regner ALDRIG om torsdagen (fra 19.30) på Gummistranden.
 
 
Vi blev nummer 2 til TD's stævne, efter en misbrugt matchbold. Efter 7 timers volley og 8 kampe i bagende sol, mod unge mostandere. Men der var smil på alligevel.
Den 40 år gamle Elsinore Beach Volley Hot Lips Star Team trøje blev krænget på.
 


YES. VI HAR FÅET BEVILLIGET SAND. Jeg har bestilt 24 tons. Så torsdag d. 2. juni går vi på stranden. Sandet skal fordeles (alle 24 ton), så mød frisk op med rive og skovl. Så spiller vi bagefter.
 
Torsdag d. 25. maj spillede vi en miniturnering med de unge. 4 blandede hold, alle mod alle. Super godt og dejlig solskin.
 
 
Beachvolleybanerne er nu sat op, men vi savner fortsat sand. Vi arbejder på det på flere fronter.
 
 
Så vandt vi igen en kamp mod de unge. Men de udvikler deres spil for hver gang.
 
Beachvolley:
Vi kæmper for at få sand til beachvolleybanerne. Vi har mødt forståelse og opbakning for det fra Helsingør Kommunen, men ingen løfter. Vi håber dog at Kommunen kan se fornuften i at vedligeholde et idrætsanlæg, som benyttes i ca. 2.500 mandtimer sommeren over, til glædef for mange. Og hvor Helsingør Volleyball Klub sørger for banerne. Alt andet lige giver de også liv på stranden og er et aktiv for området.Vi krydser fingre. 
 
HUSK. Beachvolley i Hornbæk i 23 og 24 juli. Hvem vil med ? 
 
Gurrevej Skole fik igen spoleret en træningsaften lige før påske.Intet lys og ingen varsling.
Ikke den store forståelse fra skolen side. Vi har klaget og fået et "ikke-svar" med urigtige oplysninger og ingen beklagelse. Vi har klaget lidt mere vedholdende, men har ikke fået svar. Det er lidt kedeligt at man må være et brokkehoved for at påberåbe sig blot en nogenlunde anstændig behandling.
 
"Thors Hammer" er draget i Amager. God vind og kig forbi os en torsdag, inde eller ude.
 
Torsdag d. 31. marts 2016 vandt vi endnu en træningskamp. Vi er fortsat ubesejrede.
 
Vi har søgt om ekstra haltid (tirsdage) til efter sommerferien. Så der er håb om at vi fremover kan tilbyde 2 Herrehold samt 1 dame/mix hold på Gurrevej Skole.
 
Træningskampen torsdag d. 25/2 2016 blev vundet 3-0.  

Klubnyheder