Klubnyheder

Er LUI-CUP holdet på vej til en pokal mere ?

23. november 2022, 12.31


Det blev i hvert fald sejr nr. 2 af 2 mulige. Denne gang med 3-1 på udebane over LUI 2.

Udebanen blev til en slags hjemmebane med Maria T. (skadet) og storesøster Sarah som støtter på sidelinjen. Super dejlig, tak.

Vi var 7 denne aften, Vagn, Matthias, Maria MR, Louise, Max L., Oliver og Jørn.

Jørn lagde ud med at forklare lidt om LUI-Cup og at vore gode mandlige angribere her kunne træne i at placere smash og loppe, fremfor at smadre til boldene. Og at det gav en tur på bænken, hvis de slog hårdt efter vore kvindelige modstandere. Det blev måske taget lidt for bogstaveligt, for vi skulle et stykke hen i 3 sæt, før der blev smashet . Den samtale havde de vist ikke på den anden side af nettet :-)

Første sæt blev vundet rimeligt sikkert, men knebent, hvorefter 2 sæt blev tabt mega stort efter en lang række fejlmodtagninger og ditto server. 3 sæt blev vundet 25-23 efter mange første-gangs fejlserver fra Helsingørs side i slutfasen. 4 sæt var vi rimelig komfortabelt foran hele vejen igennem og der kunne så "synges" klubbens vinderhymne  ”Der er dejligst ved Kronborg”.

Maria MR og Louise vandt mange gode bolde og brillerede med gode server. Max L. var sikkerheden selv i angreb og blokade. Oliver tilførte energi på banen og Matthias bliver bedre og bedre i sine placeringer. Sidstnævnte skal lige arbejde på "elastikkerne" (der er et kendt ungdomssyndrom og afhjælpes kun ved kamp efter kamp :-).  Jørn fik løbet mange kilometer den aften (nogle, tak Oliver, mener "luntet") og fik fordelt spillet rimeligt. 

Sidst, men ikke mindst, fik Vagn igen vist klasse på vigtige bolde i slutfasen af sættene. Fx holdt et rigtig fint smash os inde i det ene sæt, en flot blokade i et andet.

LUI-CUP er stedet hvor spillerne kan udvikle sig i en kampsituation, under lidt mere komfortable forhold end i den egentlige turnering. Fx lærer nogle ved at få lidt hurtigere smashs mod sig at "læse" spillet bedre og placere sig i tide. Nogle får trænet lops og fandt ud af at disse ikke skulle være samme sted hele tiden , vi får trænet forskellige opstillinger og muligheder og meget mere.

Tak til LUI for en god kamp og hyggeligt samvær.

Næste LUI-CUP kamp (og sidste før jul) er hjemme onsdag d. 7. december mod Farum Holte. Kom frisk.


Klubnyheder