Klubnyheder

Topvolley i Helsingør på lørdag d. 2. april på Borupgårdskolen

29.03.2022

3 spændende kampe, med hver sin agenda.

Rykker Dame 2 op i Serie 1 (vind eller forsvind kamp)? Kampstart kl. 14.00.

Er Herre 1 forsat med i kampen om at blive i bedste sjællandsrække (det kræver en sejr) ? Kampstart kl. 12.00.

Er Dame 1 2. divisions pt. stærkeste hold, vinder de over nr. 1 ? Kampstart kl 10.00.

Kom og få alle svarende på lørdag, bak holdene op og få en forrygende volleylørdag.

Helsingør Volleyball klubs Dame 2 hold har vundet deres række, men oprykningen er ikke sikret af den grund. 

De 4 bedste i rækken mødes i semifinaler og finale, hvor de 2 oprykningspladser fordeles. Det er således semifinalen, der afgør oprykningen. Helsingør møder rækkens nr. 4, Vestsjælland. Der er lagt op til en yderst spændende kamp, men Helsingør holdet vandt det seneste opgør 3-1 og møder velforberedte op, så vi er fortrøstningsfulde. 

Forinden spiller Herre 1 holdet mod Vestsjælland. Herrerne kan forsat selv afgøre deres skæbne og forblive i Sjællands bedste serierække, men det kræver sejr i de 2 sidste kampe. Så kampen skal vindes. 

Først spiller Dame 1 ud mod 2. divisions absolutte tophold KSV. KSV vandt det første opgør 3-2, så der er lagt op til et yderst seværdig topopgør mellem rækkens nr. 3 og 1.

Divisionsdamerne er opsatte på at få revanche og vise noget god volley. Også selvom man er i ”oprykningsfare”. ”Fare” alene fordi oprykning til 1. division ikke er nogen målsætning, hverken for klubben eller damerne. At være tophold i 2. division er rigtig flot. Men hvis de skulle rykke op, så er de fuldt ud kvalificerede til 1. division. Selv i forårets vanvittig presserede turneringsprogram (grundet Corona pausen), med op til 3 kampe om ugen mod ”unge” modstandere, har de gjort det glimrende.

Alt i alt en spændende sportsdag i Helsingør, kom og se.