Klubnyheder

Mikkel Vejlby er årets ildsjæl 2021

8. marts 2022, 14.44

Det er med stor glæde at vi kan meddele at vi har fået kåret Helsingør Volleyball klubs træner for divisionsdamerne, Mikkel Vejlby, som årets ildsjæl 2021 af Volleyball Danmark.

Mikkel Vejlbys trænerkarriere startede for ca. 45 år siden i Birkerød og forsatte senere i mange år Helsingør KFUM Volleyball, som vi hed dengang.

Senere var Mikkel til et ungdomsstævnestævne med bl.a. Grøndal EV og fornemmede at han kunne være med til at gøre en forskel sammen med de andre trænere fra Grøndal. Mikkel tilbød sin assistance og har de sidste 25 år fungeret som en højt værdsat træner i Grøndal EV, hvor Helsingørs nuværende formand i øvrigt spillede i en årrække.

Da Helsingør Volleyball Klub for godt 4 år siden udvidede klubben med flere hold, så tilbød Mikkel sin hjælp til sin gamle klub og har trænet både dame-, herre- og mixhold. Og som det ikke var nok, så meldte Mikkel sig også på banen som kidstræner i Espergærde Volley, da de startede op for to år siden.

I sine mange år som træner, har han blandt andet været med til at finde og udvikle børn fra hjem med mindre stærk foreningstradition. Hvor nogle trænere måske har frygtet, at det skulle blive op-ad-bakke, så har Mikkel spottet potentiale og udfordret de unge til træning.

De 3 klubber Grøndal EV, Espergærde Volley og Helsingør Volleyball Klub indstillede i fællesskab Mikkel til prisen for Årets Ildsjæl 2021, hvilket blot viser hvor vellidt Mikkel er overalt.

Klubnyheder