Nyheder

HUSK at tilmelde dig De åbne Helsingørmesterskaber i Beach Volleyball søndag d. 15 august
12. juli 2021, 15.07

Der kan tilmeldes dame-, herre eller mix hold.

Et hold kan bestå af så mange spillere man ønsker. Der må være fra 2-6 spillere på banen. Der kan skiftes ud efter de almindelige regler for udskiftning.

Alt efter de tilmeldte hold laver vi en fælles turnering eller opdeler fx i Dame-, Herre eller Mix Turnering.

Der spilles efter de sædvanlige HeVK Beach regler.

Selve stævnet forventes at begynde kl. 9.00 (vi mødes ½ time tidligere og klargører baner mm.) og slutter omkring kl. 17.00, med efterfølgende præmieuddeling. 

Herom nærmere når antal hold og turneringsstruktur kendes.

Deltagelse i turneringen er gratis og Helsingør VK byder på en beskeden frokost.

For at deltage skal du blot melde dit hold til senest tirsdag d. 10. august ved at sende en mail til [email protected]

Skriv dit navn og emailadresse samt holdnavn, lidt om jeres niveau og evt.  holdmedlemmer.

Vi håber du kommer og får en rigtig hyggelig dag.

Mikkel Vejlby er årets ildsjæl 2021
18. maj 2021, 16.22

Det er med stor glæde at vi kan meddele at vi har fået kåret Helsingør Volleyball klubs træner for divisionsdamerne, Mikkel Vejlby, som årets ildsjæl 2021 af Volleyball Danmark.

Mikkel Vejlbys trænerkarriere startede for ca. 45 år siden i Birkerød og forsatte senere i mange år Helsingør KFUM Volleyball, som vi hed dengang.

Senere var Mikkel til et ungdomsstævnestævne med bl.a. Grøndal EV og fornemmede at han kunne være med til at gøre en forskel sammen med de andre trænere fra Grøndal. Mikkel tilbød sin assistance og har de sidste 25 år fungeret som en højt værdsat træner i Grøndal EV, hvor Helsingørs nuværende formand i øvrigt spillede i en årrække.

Da Helsingør Volleyball Klub for godt 4 år siden udvidede klubben med flere hold, så tilbød Mikkel sin hjælp til sin gamle klub og har trænet både dame-, herre- og mixhold. Og som det ikke var nok, så meldte Mikkel sig også på banen som kidstræner i Espergærde Volley, da de startede op for to år siden.

I sine mange år som træner, har han blandt andet været med til at finde og udvikle børn fra hjem med mindre stærk foreningstradition. Hvor nogle trænere måske har frygtet, at det skulle blive op-ad-bakke, så har Mikkel spottet potentiale og udfordret de unge til træning.

De 3 klubber Grøndal EV, Espergærde Volley og Helsingør Volleyball Klub indstillede i fællesskab Mikkel til prisen for Årets Ildsjæl 2021, hvilket blot viser hvor vellidt Mikkel er overalt.

Nyt vedr. SVBK turnering efter nytår
23. november 2020, 10.37

Fra SVBK (modtaget mandag d. 23/11 2020)

Kære formænd og kredskontakter

 

I fredags kom der meldingen om at de rammer vi har haft indtil i dag forlænges t.o.m. 13. december. Det betyder fortsat et forsamlingsforbud på max 10 personer for personer over 21 år og ingen kredskampe i seniorrækkerne på denne side af Jul, desværre. ☹

 

I oktober udarbejdede SVBK et bilag til propositionerne med retningslinjer om hvordan turneringen skulle spilles, afsluttes m.m. i forhold til endnu en nedlukning. Nedlukningen – eller delvis nedlukning – kom lige efter og vi har afventet med at sende bilaget ud til vi havde en melding om der kunne spilles efter 23/11.

Dette var dog ikke muligt og derfor er bilaget endnu mere aktuelt nu. Og så må vi se hvad der sker efter Nytår.

 

Hvis seniorturneringen kan komme i gang efter Nytår, vil SVBK prioritere at alle hold får spillet alle mod alle én gang (evt. 2 gange i DDS hvor de kun er 7 hold). Hvis der er tid i kalenderen efter det (afhænger af rækken og antallet af holdene), vil der evt. blive spillet et lille slutspil.

Dette betyder at turneringen bliver lagt om fra efter Nytår med det håb at der igen spilles dér. Det vil jeg gøre i løbet af december og vil gøre mit bedste for at bevare så mange kampe på de samme dage som muligt. Når turneringen er lagt, sender jeg information ud omkring den og et evt. slutspil (fx hvor der skal deles op ift slutspillet).

Forsamlingsforbud på 10 personer er forlænget til 13. december. Kreds- og Divisons kamp aflyses formodentligt. LUI-Cup er aflyst året ud.
20. november 2020, 16.29

Forsamlingsforbudet er forlænget til 13. december.

Kreds- og Divisons kamp aflyses formodentligt. Vi afventer udmeldinger.

LUI-Cup kampe er aflyst året ud.

Helsingør vinder LUP CUP 2019/2020 suverænt​
8. oktober 2020, 10.12

Helsingørs LUI Cup Mix hold vandt her til onsdag en lang 3-1 kamp på udebane.

Hyggelige modstandere og en god dommer gjorde stemningen fin.
Holdet var denne aften Eva C, Kristin, Vagn, Kristian, Albert og Jørn.
Helsingør gik herved ubesejret gennem turneringen 🏐

Første kamp i den nye LUI Cup er mandag d. 19. Oktober på udebane. Kom frisk og meld til.

Samme aften spiller DS1 på hjemmebane.

Nyt Æresmedlem Jens Peter "Volley" Jensen, stifteren af Helsingør KFUM Volleyball Klub
1. oktober 2020, 15.16

Jens Peter Jensen var initiativtageren til at oprette Helsingør KFUM Volleyball Klub tilbage i 1968. Under hans driftige virke blev klubben en af landets med største, stærkeste og mest fremsynede klubber gennem 1970-erne og 80-erne. 1.200 tilskuere til 2. divisonskamp, 1.800 til pokalfinaler, et utal af danske mesterskaber (damerne 9 gange i træk) og deltagelse i europaturneringer (herrerne blandt Europas 5 bedste hold), oprettelse af en svømmeafdeling, et semi-professionelt sekretariat, klubbiler, klubhuse, klubhytte, over 1.000 medlemmer, etablering af en støtteforening og meget, meget mere. Jens "Volley" var i sandhed initiativrig. Udover at han fik dømt over  1.800 divisionskampe.

Kasserer Poul og Formand Jørn var på besøg hos Morgensvømmerne, endnu en af Jens opfindelser, torsdag d. 1. oktober og overrakte Jens æresmedlemsskabet, og fik mange gode historier med hjem.

Se diplom mm på Hjemmesiden.

Omklædningsrum på Borupgårdskolen
19. september 2020, 13.01

Efter henvendelse til Borupgårdskolen er der nu åbnet for vandet i bruserummet ved Dameomklædningen.

Husk at vi af mange årsager (herunder hygiejniske og sociale) anbefaler at klæde om og bade på skolen istedet for hjemme.

Det er fuldt ud i overensstemmelse med de udmeldte Coronaregler (jvf. fx adfærd i svømmehaller).

Men husk i øvrigt egen håndsprit til træning og kampe :-)

Så begynder volleyball sæsonen for alvor.
18. september 2020, 10.43

På søndag drager 3 af klubbens hold til København for at spille deres første kampe.

Kl.  11.30 i Kedelhallen debuterer Herre 1 i den bedste kredsrække mod et af de formodentlig bedste hold i rækken.

Kl.  12..00 i Valbyhallen debuterer Herre 2 i turneringssammenhæng med en blanding af helt nye spillere og meget erfarne. I sidstnævnte kategori findes en af klubbens stiftere (fra dengang vi hed Helsingør KFUM)  Trygve Nielsen,  der herved vender tilbage til turneringsvolleyball. Herre 2 møder Pan 1, der må anses for at være et af rækkens tophold.

Kl. 14.00 spiller Dame 2 i Idrætshuset mod KSV 4.  Vores Dame 2 hold har fået et række nye spillere i år og nogle af dem kommer allerede i ilden i første kamp. 

Held og lykke til alle 3 hold.

Klubbens stærke Dame 1 hold træner på livet løs til deres første divisionskamp, som finder sted på hjemmebane lørdag d. 3/10,.  Samme dag spiller Herre 1 og Dame 2 også på hjemmebanen.

 

De åbne Helsingørmesterskaber i Beachvolleyball fik søndag en ny mester,
24. august 2020, 13.12

 idet holdet ”Helsingianerne” (Niels P. og Lasse) vandt en både spændende og velspillet finale 2 -1 over De navnløse (Preben og Kristian)

Sætcifrene blev 15-13, 7-15 og 15-13. 
Et stort tillykke til vinderne, og måske specielt til Lasse Hagstrøm, der nu vandt stævnet efter 2 pladser de foregående år..

Kampen om 3. pladsen blev vundet af holdet ”Virtus invicta” (Trine og Peter) 2-0 over ”En ristet med räksallad” (Eva og Mikkel) med cifrene 17-13 og 15-8.
5. pladsen gik til veteranholdet fra 1970-er ”Elsinore Beach Volley Ball Hot Lips Star Team” (Poul og Jørn, som i dagens vejrlig var forynget lidt med Mathias).
6. pladsen blev besat af ”Sandlopperne” (Mette og Said) og 7. pladsen gik efter flere tætte sæt til det debuterende hold Bom Dia (Lisa og Vagn).
Selvom der i løbet af dagen kom et par byger og nogle vindstød, så tog alle, spillere som tilskuere, det med godt humør. 
Der blev spillet mange gode og spændende kampe i løbet af stævnet
I strålende solskin var der efterfølgende præmieoverrækkelse og socialt samvær over dejlige grillpølser lavet af Grill mester Eva.

Helsingør Volleyball Klub takker sponsorerne Kvickly Helsingør og Forsyning Helsingør, samt Helsingør Camping for lån af grill.

Beachvolleyball banerne vil være åbne et stykke tid endnu for fri benyttelse. Men husk Corona-reglerne (se opslagene ved anlægget). Under stævnet var der selvfølgelig stillet håndsprit frem til alle.

Vi ses til næste års mesterskab. 

Helsingør Volleyball går nu for alvor indendørs og forbereder en ny volleyball sæson med mange spændende tiltag blandt andet med et opvarmningsstævne lørdag d. 26. december for turneringsholdene.

Der er fortsat plads til nye medlemmer på både Herre-, Dame og Mix holdene. Interesserede kan se mere på hjemmesiden www.hevk.dk 

Klub Beach Volley tirsdag, onsdag og torsdag
7. juni 2020, 11.11

Klub Beach Volleyball:

Tirsdag:                   Kl. 17.30- 19.30 (niveau 1).         Kl. 19.30. (niveau 2+ niveau 3) (mødes 19.15 deler hold, varmer op).

Onsdag:                   Motionister (1 bane) og fri træning (1 bane) (Motionisterne kan evt. melde en start tid ud).

Torsdag:                  Kl. 17.30- 19.30 (niveau 3).         Kl. 19.30 (niveau 1 + niveau 2) (mødes 19.15 deler hold, varmer op).

Beach volleyball turnering 2020
7. juni 2020, 11.08

Vi har tidligere haft en Helsingør Volleyball Klub Challenger turnering kørende hen over sommeren.

 

Selvom intentionen var helt i top, så var turneringen lidt for administrativ bøvlet.

 

Nu har man i Jørn’s tidligere klub Hillerød lavet noget tilsvarende, men med en lettere måde at taste resultater mm. ind. Vi har fået lov til at snuppe input fra deres regneark. SÅ:

 

*Dan et hold (det dannes til den enkelte kamp).

*Find en modstander. De skal acceptere udfordringen, så kampen tælles med som en udfordringskamp.

*Vinder man kampe får man mange points, taber man får man få points. Men man får altid points for at spille. Jo højere rangerede spillere man vinder over, jo flere points.

*Det aftales, hvem der indtaster resultatet i regnearket

*Man er ikke bundet til at spille med samme makker i hver kamp. Rangeringspoint følger den enkelte spiller.

*Hold med flere spillere. Der kan sagtens være flere spillere på et hold. Man kan fx spille 3 mod 3, 3 mod 3. I så fald indskrives alle holdets spillere i arket (hvis de ikke er der i forvejen). Men som hold skrives der alene navnene på de 2 spillere, der inden kampen var rangeret højest (flest point). Efter kampen tildeles alle spillere på holdet point.

 

Efter afvikling af kampen registrerer i et Google regneark (se nedenfor) hvem der spillede og hvem der vandt.

Pointberegning og rangering håndterer regnearket selv.

 

Der er oprettet tre regneark, et til Herrekampe, et til Damekampe og et til Mixkampe. Men hvis man ønsker det så kan man sagtens stille op alle rækker, uanset ”køn”.

 

HERRER:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Dd1gO5ljwJNCHnsOTpJF7-xVj0zYLzrk4K9G6NWQR58/edit?usp=sharing

 

DAMER:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1txN0Egs7Max_hEe9oSBvCrBQCKrRmNzI6stt6b6V454/edit?usp=sharing

 

MIX:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TjVcE_12sG0p5Ln4Cm38YKIoQj_msOdyTYREd_FfrHY/edit?usp=sharing

 

Se evt. instruktionsvideoen fra Hillerød VK inden I kaster jer ud i at indtaste resultater, ved at trykke på dette link:

HTTPS://BIT.LY/HGI_BEACH_INSTR...

 

Vi går indendørs så snart skolen åbner efter sommerferien, vi skal forberede os på indendørsturneringen.

 

Men Challenger-turneringen forsætter til og med søndag d. 30. august, hvorefter vinderne kåres.

God fornøjelse og god turnering.

 

Mvh Jørn

 

Kalender for Beach-Volley- banerne
26. april 2020, 14.37

Så er der et forsøg på en kalenderplanlægning (tak til Mathias) klar for benyttelsen af Beachvolleyball banerne på Gummistranden (Grønnehave Strand).
Kalenderen er for alle, også for andre end medlemmer af HeVK. Besøg www.hevk.dk og se nærmere.
Men husk at man kan ikke som sådan reservere baner, men man kan tilkendegive at man ønsker at spille på banerne og at man måske gerne vil spille med andre.
Der skal være plads til alle (med lidt afstand 

Beachvolleybanerne er nu åbnet, men respekter reglerne for egen og for klubbens skyld
24. april 2020, 10.17

Vi har nu sat net op på banerne ved Gummistranden (Grønnehave Strand).

Det er i overensstemmelse med de udmeldinger der er kommet fra Sundhedsstyrelsen, vores organisationer (DIF, Volleyball Danmark og DGI) samt Helsingør Kommune.

Vi er i færd med at få "Corona-regler" printer og lamineret og de vi så blive opsat. Hvis du benytter anlægget, så skal du følge dem. Og gerne have håndsprit og klude/håndklæder synlige, så vi også pleaser forbipasserende. Jeg har allerede brugt tid på at berolige og brandslukke klager for folk, der ikke syntes at man var påpasselige nok.

Vi vil senere melde lidt mere ud om træning, bolde mm. Forhåbentlig kan I læse noget i Dagbladet i morgen, lørdag. Man kan også følge med på vores facebookside.

Corona og Beach Volleyball

Følg nedenstående henstillinger, både for egen skyld, men også for Helsingør VK's skyld, tak.

 • Antal deltagere må ikke overstige 6 aktive pr. bane.
 • Medbring egne klude/håndklæder og håndsprit.
 • Hold generel en høj standard for hygiejne.
 • Brug egen klud/håndklæde til aftørring af sved.
 • Brug en separat klud/håndklæde til aftørring af bold.
 • Deltagere skal undgå fysisk kontakt.
 • Hygiejne af hænder, arme og bolde foretages før, under og ved afslutning af spillet (anbefalet minimum hvert 15 minut og ved hver naturlige pause).
 • Tasker og andet udstyr holdes adskilt med god afstand mellem tingene ved banen, gerne minimum 2 meter.
 • Fast inventar, der skal justeres ved berøring, sprittes af.
 • Personer over 60 år bør ikke genoptage deres volleyballtræning på nuværende tidspunkt.
 • Det er på ingen måde tilladt at spille på banen, hvis man er syg. Ved ukendt sygdom skal man være symptomfri i 48 timer inden træning kan genoptages.

Pas på hinanden og på anlægget.


Nyt om Beach Volleyball.
11. april 2020, 11.31

Nyt om Beach Volleyball.

Selvom vi er af den opfattelse, at hvis man respekterer Sundhedsstyrelsens retningslinjer om hygiejne, færdsel i offentlige rum mm, så skulle det ud fra et Corona mæssigt synspunkt formodentlig være ok at spille beachvolleyball, så må vi forholde os til at som udgangspunkt er alle Kommunens inden- og udendørs idrætsanlæg pt. lukkede.

Så uanset at vi rent klubmæssigt, men også set ud fra en social og sundhedsmæssig vinkel synes at beachvolley er en god ting, så er vi pt. afventende med at opsætte net.

Vi følger selvfølgelig udmeldingerne tæt og specielt omkring næste fase d. 10 maj.

Beachvolleyballbanerne har i øvrigt fået tilført nyt sand og Helsingør Kommune ser også på muligheden for at renovere banen nærmest vandet, hvor stolperne er trukket skæve.

Vi håber på at kunne gennemføre vores stævne "De åbne Helsingørmesterskaber i Beachvolleyball" til august, men også her må vi afvente situationen.

Helsingør Volleyball Klub har afsluttet en særdeles succesfuld sæson bl.a. med oprykninger for Dame og Herre hold og et ubesejret Mix-hold.
11. april 2020, 11.30

Helsingør Volleyball Klub har afsluttet en særdeles succesfuld sæson.

Så så mange andre sportsgrene, så blev også Volleyball sæsonen afsluttet før tid grundet Corona udbruddet.

I SVBK/Dansk Volleyball turneringen lå både Helsingørs Dame 1 og Herre 1 hold ved suspenderingen af deres respektive rækker på oprykningsberettigede pladser. Placeringer som de med det resterende program i begge rækker med al sandsynlighed ville fastholde. Det betyder at Helsingør efter mange års fravær i næste sæson vender tilbage til divisionsvolleyball, idet Dame 1 spiller i 2. division Øst. Samtidigt rykker Herre 1 op i den bedste Sjællandskredsrække, Danmarksserien for Herrer.

Det er en stor succes for den genopstandne Volleyball Klub, der blot for få år siden var i overhængende fare for at måtte lukke den hædersomspundne klub. Forud for den netop færdigspillede sæson havde Helsingør søgt om ekstra ordinær indplacering for deres nydannede Dame og Herre hold til hhv Danmarksserien for Damer og Serie 1 for Herrer. Så det er en stor tilfredsstillelse at de 2 klarede sig så godt at de begge endte med oprykning.

Over en bred front kan vi nu se tilbage på en forrygende sæson: Dame 1 og Herre 1 rykker op fra deres rækker. Herre holdet var også tilmeldt pokalturneringen og var i den ene semifinale, da turneringen blev suspenderet. Det helt nystartede Dame 2 hold havde fået deres første point i turneringen og jagtede flere. Mixholdet var ubesejret i LUI-cup-turneringen, med blot 1 kamp tilbage, og sluttede derved som nummer 1. Herre 2 havde fået tilført flere unge spillere og var ved at være klar til kampe og turneringer. Klubben landede en god sponsoraftale med Tandlæge Betina Grønbæk, som har ført til nye og ens trøjer for alle klubbens medlemmer. Med over 60 medlemmer er klubben nu Nordsjællands største Volleyball Klub. I godt samarbejde med Helsingør Kommune har vi nu fine trænings- og kampforhold indendørs og er ved at renovere de gode Beachvolleyball baner på Grønnehave Strand.

Hvordan resten af indendørs sæsonen og sommerens Beachvolleyball forløber ved vi ikke. Vi forventer ikke at kunne komme indendørs på denne side af sommerferien, men vi håber at der på en eller anden måde kan spilles Beachvolleyball på stranden med få spillere ad gangen, under hensyn tagen til de Corona regler, der måtte være. Det vil vi undersøge og følge op på. Vores traditionelle stævne ”De åbne Helsingørmesterskaber i Beachvolleyball” til august håber vi ligeledes på at kunne afholde, men også her må vi afvente situationen. Vi vil løbende informere herom på vores hjemmeside www.hevk.dk samt på vores Facebookside.

Indendørssæsonen begynder når skolerne forhåbentlig åbner igen til august. Her vil vi til en ny og særdeles spændende sæson udbyde træningsmulighed for nye spillere på alle hold, både Herre-, Dame- og Mix-hold.

Så håber vi også at der til den tid fortsat vil være et Helsingør Dagblad, der er en så vigtig og integreret del af livet i Helsingør, også for alle byens sportsklubber.

DAME 1 i top-kamp på lørdag d. 22. februar (hjemmebane kl. 11..00)
21. februar 2020, 10.59

Dame 1 tager i mod rækkens førende hold Næstved på lørdag kl. 11.00.

Næstved har kun tabt en enkelt kamp, men det var netop til Helsingør (med 3- 0).

Så kom og støt op omkring Helsingør holdet :-)

Helsingør tabte sæsonens 2 første kampe, men har siden været stærkt spillende og vundet alle kampe (undtagen 1 enkelt mod Hillerød, hvor man grundet sygdom og skader  måtte melde fra til).

Teoretisk kan Helsingør holdet fortsat vinde rækken, men en 2 plads giver også direkte oprykning til 2. division. Både Næstved og Helsingør skal møde Lyngby Gladsaxe senere.  

Stillingen i toppen af Danmarksserien er pt.

Hold                             Kampe   Vundne    Tabte       Sæt         Point 

1  VK Næstved              12           11                1        33  -  8        33    
 
2  Lyngby-Gladsaxe    11              8                3         30  -  20     27    
 
3  Helsingør VK             11              8                3         27  -  10     25    
 
 

LUI-Cup holdet er forsat ubesejret.
4. februar 2020, 12.23

I går aften vandt vi 3-0 over Værløse.  Sætcifrene blev 25-17, 25-14 og 26-24. Bagud 24-21 servede Albert uhyre godt, Da samtidigt Oliver råblokerede og hele holdet leverede en fejlfri indsats, så blev sættet alligevel vundet og "Der er dejligst ved Kronborg" kunne endnu engang gjalde gennem hallen. Holdet denne aften var Oliver, Kristin, Rose, Jørn, Lasse, Katrine, Said og Albert.

Katrine samt Kristin, begge fra Dame 2, kommer virkelig ind og dækker deres pladser godt af og de unge herrer Oliver og Albert tager allerede nu et stort ansvar. Tak til alle mand/damer, det så godt ud.

Deltagelse på LUI-Cup holdet er for alle klubbens medlemmer. Der skal stilles med mindst 2 damer til hver kamp. Nethøjden er mix-højde. Holdsammensætning og spilletid afgøres af modstanderne, forstået på den måde at vi forsøger at matche de forskellige modstanderes (ret spredte) niveau. Tilmelding sker via holdsport.

Herre 1. ​Super debut og tilbage på 1 pladsen. I aften er der LUI-CUP hjemmekamp
3. februar 2020, 11.20


Herre 1 var på besøg 1 Hillerød. Først så vi Jørns tidligere hold hale en tiltrængt 3-2 sejr i land. Herefter skulle Helsingør møde Hillerød 2. Uden det helt store spil blev 1 sæt vundet 25 - 16. I 2 sæt gik Helsingørholdet helt i stå og et godt kæmpende Hillerød hold fulgte godt med og var foran 21-19, før Helsingør holdet vandt sættet 25-23. I 3 sæt skulle der så ske noget andet og Albert kom ind fra begyndelsen. Said havde spillet udmærket, men hvis vi ikke skulle lave for meget om i opstillingen, så blev det Said plads der måtte bruges. Allerede i bold nummer 2 reddede Albert en bold med et flot flyveslag (og vi vandt bolden). Albert fortsatte med en række gode smash og d samtidigt Preben kom i legehumør med sine server, så endte sættet med imponerende 25 - 3.
Så en flot, flot debut til 20 årige Albert. Samt Helsingør på 1 pladsen igen. Næste år hedder det formodentlig Hillerød 1 i Danmarksserien.
I aften (mandag) spilles LUI cup hjemme. Kom frisk.

Succes i lørdags, se også Helsingør Dagblad
28. januar 2020, 15.46

Helsingørs Herre 1 hold vandt topkampen mod stærke Glostrup IC og revancherede sig derved for holdets eneste nederlag. I en tæt og meget velspillet kamp, der bølgede frem og tilbage vandt Helsingør kampen med 3-2 i sæt. Helsingørholdet viste kampen igennem at organisationen er i orden og at alle 10 mand er med. Selvom der var rigtig gode enkeltmandspræstationer, så er Helsingørholdet ikke så afhængig af den enkelte. Modsat Glostrup holdet, der havde et par stjerne spillere, men måske knap så bred en trup på dagen. Det gav sig udslag i sæt cifrene som blev 25-20, 16-25, 25 -15, 17 -25 og 16-14.  Kampens afgørelse blev mere spændende end nødvendigt. Helsingør holdet lagde godt fra start og Glostups nøglespillere var kørt trætte. Med en pæn føring midtvejs i sættet og de første matchbolde ved stillingen 14-10 virkede sejren i hus. Men et par rigtig lange og spændende dueller gik alle marginalt til Glostrup’s fordel og pludselig stod der 14 -14, førend Helsingør fik lukket kampen med 2 gode bolde. Kampen blev så tæt som 100 vundne bolde mod 99 tabte bolde i alt. Med sejren ligger Helsingør komfortabelt til oprykning, hvor 2 hold rykker direkte op i den bedste kredsrække. Glostrup fastholder deres 3 plads, der kan give kvalifikationskampe. Helsingørs næste opgave er mod Hillerød på udebane på søndag. Hillerød er et stærkt midterhold, som godt kan drille topholdene. Så Helsingør mandskabet skal ud og levere en koncentreret indsats, så placeringen som rækkens nummer 1 kan holdes.  .

 Lørdagen 2 hjemmekamp gav den forventede sejr til Helsingør  VK Dame 1 og en dejlig revanche over Hvidovre VK, som Helsingør holdet tabte til i begyndelsen af sæsonen. Siden da har Helsingør holdet virkelig fået stabiliseret deres spil og optræder nu med et meget højt bundnivenu og er formodentlig rækkens bedst spillende. Samtidigt manglede Hvidovre et par nøglespillere i forhold til holdenes første møde. Sejren blev på 3-0 med overbevisende 25-14, 25 -10 og 25 -21 i sætcifre. Mange markerede sig med gode præstationer og der var samtidigt plads til at holde stamspillere ude i lange perioder. Mest iøjnefaldende var at altid energiske Rose Abusalah nu også fik markeret sig som afslutter med en række gode smash. Med sejren holder Helsingør holdet fast i rækkens 3 plads og kan selv afgøre om de ender på en af de 2 oprykningspladser til divisionen. Næste kamp for dameholdet er først den 7. marts, hvor modstanderen er VK Næstved på hjemmebane. Næstved fører rækken og har blot tabt 1 enkelt kamp. Men det var netop til Helsingør, der i Næstved vandt med overbevisende 3-0, så der er lagt op god kamp.

I lørdagens sidste kamp mødet top mod bund. Selvom Helsingørs Dame 2 hold har vist rigtig god fremgang og for nylig vandt deres første sæt, så var det en overraskelse at de stod så stærkt på banen mod et af topholdene. I første sæt fulgte de med til 14 14, men måtte se sættet blive tabt med 15 -25. Det slog ikke det unge hold ud, og med godt spil og vilje vandt holdet 2 sæt med 25 -20. 3 sæt blev jævnbyrdig inden Brøndby VK trak fra til sidt og vandt sættet med 19 -25. Men der var meget mere i Helsingør holdet og i et forrygende godt 4 sæt vandt de hele 25 -16 og kunne skimte deres første sejr. I 5 sæt fulgtes holdene ad op til 10 -10, hvor en af Brøndbys spillere havde held med en meget satset serv der bragte holdet til 10 -13. Helsingør vandt så bolden, men en uheldig servefejl gav modstanderen matchbold, som de efterfølgende vandt og dermed sættet med 11 - 15.

Helsingør holdet vandt deres første point og tredoblede deres sæt score. Med lidt held havde de vundet kampen og alle 3 point mod et rigtig godt hold. Der var rigtig mange positive indtryk fra kampen, som var den sidste i denne damerækkes grundspil. Herefter deles rækken i 2 puljer, hvor nummer 1 -5 mødes og nummer 6 -10 mødes. Så muligheden for et rigtig godt og spændende pulje spil for Helsingør holdet er så absolut til stede.

Topvolley på Lørdag på Borcupgårdskolen. Revanchernes tid
23. januar 2020, 14.47

Der er absolut topvolley i Helsingør på lørdag i SVBK kredsen. Der er revanchernes tid.

Kl. 10.00 lægger Herre 1 ud mod Glostrup, som er det eneste hold, der har vundet over Helsingørholdet (3-2). Helsingør fører Serie 1, Glostrup er nr. 3. Så det er en kamp, som hvis den vindes, sender Helsingør på oprykningskurs. Helsingørholdet har fået organisationen på plads, så der venter en spændende kamp.

Kl. 12.00 spiller Dame 1 mod Hvidovre. Helsingørholdet tabte deres 2 første kampe, bl. a. til netop Hvidovre i 2 kamp. Men siden da har Helsingør damerne sat tingene på plads og har vundet alle deres spillede kampe og er pt. placeret på en 3. plads i den bedste kreds-række. Desværre måtte holdet grundet sygdom melde afbud til en kamp før jul, som så blev tabt. Hvidovre har tabt en kamp mere end Helsingørholdet, så det er en kamp mellem 2 hold om at holde fast i den absolutte top af rækken. Men ikke Helsingørdamerne får deres revanche, de er godt spillende.

Kl. 14.00 slutter Dame 2 lørdagens kampe af mod stærke Brøndby i Serie 2.  Helsingørholdet lægger hele tiden til i deres spil, men det er indtil nu kun blevet til et enkelt vundet sæt. Men de har været fint med i deres kampe, og fremgangen er til få øje på.  Så mon der ikke venter en god kamp.

Husk at entreen er gratis, det er kaffe og teen også. Så kom og hep og få en god volleydag. Det hele foregår på Borupgårdskolen .

Sejr og nederlag til Helsingørs damehold i Roskilde.
20. januar 2020, 15.43

Sejr og nederlag til Helsingørs damehold i Roskilde lørdag d. 18. januar 2020.

HEVK's dame 1 hold mødte i dag Himmelev, der i år er placeret i bunden af den bedste kredsrække. Kampen blev aldrig rigtig spændende, for Helsingør lukkede kampen i tre sæt. Da en centerspiller var sendt på skitur, måtte der tænkes lidt kreativt med opstillingen, så Thea gik på center og Mette på kanten. Det var nye pladser for begge, men de spillede rigtig flot. De to første sæt blev vundet stort. I det sidste sæt gi...k nogle mere eller mindre retfærdige dommerkendelser imod Helsingør, så det blev en lidt usikker start. Holdet tabte lidt kadence, men fik alligevel lukket sættet overbevisende. Kampen var præget af god stemning, flotte server og hårdt arbejde for at hjælpe hinanden med alle bolde. Med denne sejr ligger dame 1 stadig i toppen af rækken og leger med om de sjove placeringer. Dame 2 gik en times tid tidligere på banen i selve Roskilde, mod Rosilde. Helsingørholdet kunne stille med imponerende 8 spillere og havde endog knæskaders Eca C. med som coach. Tak for det. Helsingør kom rigtig godt fra start og var foran 7-2. Men lige så stille fik modstanderne styr på det og lavede en serve stime som gjorde forskellen. Det blev kæmpet bravt på hele banen og det kan ses, at der trænes på gode modtagninger! Hele kampen igennem blev der servet godt og der var rigtig gode modtagninger fra alle på banen og fine fremstil. Idag kneb det dog desværre lidt med afslutningerne... Caroline kom ind i 2. sæt og fik sig en rigtig flot debut 😊. Kampen blev desværre tabt 3-0, med cifrene 25-15, 25-20 og 25-18. Men holdet lægger hele tiden på i deres spil, så de er rigtig godt med i kampene. Næste lørdag er der opopgør på hjemmebane, hvor både dame 1 og Herre 1 er i ilden mod rigtig gode hold. Dame 2 spiller også og lad os så få et par sæt mere.

LUI-Cup holdet er forsat ubesejret.
20. januar 2020, 15.42

 I topopgøret i Holte var Helsingør holdet ellers noget på hælende og spillede en elendig omgang volley i første sæt med en mænge 1 gangs servefejl (nogle lavede endog 2 af slagsen). Det blev så endnu værre i 2 sæt, hvor fejlene stod i kø og modtagninger ikke fandtes. 25-6 endte det vist. Det var seriøst spil af tid. Men til 3 sæt ændrede vi både organisation og attitude. Vi gik overtil ene enehæver. Det bragte ro i spillet med Jørn som sty...rmand, og Oliver kunne tage modtagningsansvar, så nu kom de også på plads. Og attitudemæssigt gik Rose ned og servede en stribe gode server, med lyd og energi. Det løftede hele holdet og lige pludselig fungerede spillet og sættet blev vundet overbevisende. Nina kunne nu både lave blokouts, postkasser og hårde slag. Albert monsterblokerede og slog eminent fra position 4. Said arbejdede energisk og var solid i angrebet. Så det hele endte med en 3-2 sejr og en lille "Der er dejligst ved Kronborg" sejrssang.

Dame 2 vandt deres 1 sæt. Dame 1 og Herre 1 vandt deres kampe 3-0 og er begge med i toppen
20. januar 2020, 15.41

Dame 2 vandt i går deres 1 sæt. De har været så tæt på mange gange før, men nu lykkedes det. Og de var så tæt på mere. DS2 tabte 1-3 men det var virkelig en stor fornøjelse at se på kampen med både gode modtagninger, hævninger og smash. Det viser sig nu at med de ting holdet og deres trænere har arbejdet med, kan de nystartede piger nu spille op med deres modstandere. Holdet havde et par sætbolde i 1 sæt, men tabte 26-28, vandt så 2 sæt 25-22 og tabte 3 sæt 23-25. I 4 sæt sl...ap kræfterne lidt op og sættet blev tabt 17-25. Amalie, Kristin og Katrine gjorde et fantastisk job som hævere og sørgede for at spillet hang godt sammen. Alma, Annie og Ivana sørgede til gengæld for gode smash og modtagninger. Tak til de fremmødte tilskuere, dejligt at se jer. Det giver virkelig noget til spillerne. Hermed også en opfordring til at flere kommer og ser deres klubkammarater, så vi får en rigtig hjemmebane.

Dame 1 vandt 3-0 og er med i den absolutte top i bedste kredsrække. 1 sæt blev en tæt affære og blev vundet 29-27. I andet sæt skulle Jane spilles ind som hæver og det gav selvfølgelig lidt forvirring med ændrede løbemønstre Men efter et stykke tid fandt Jane og de øvrige spillere sine placeringer i forhold til hinanden. Det var også det sættet skulle bruges til og Jane gjorde det rigtig godt. Sættet blev vundet 25-23. Sidste sæt blev en formssag og blev vundet 25-14. Både Thea og Sofie vandt mange af deres angreb med både hårde slag og snedige loops. Sylwia dukkede op og præsenterede klubbens nye stjerneskud, selvom nogle af os nok er lidt gamle til tid. Men Sylwia er lige på trapperne til at vende tilbage som center på DS1, så med 3 gode centerspiller, med hver deres gode kvaliteter bliver det spændende at følge. Herre 1 havde et dag på kontoret og kunne spare flere af de slidte spillere efter onsdagens pokalsejr. Det er også vigtig at holde alle spillere i kampform og forsætte de gode takter og fx lægger de 3 “lange” hele tiden nye facetter til i deres spil. Så vi er så klar til at møde rækkens nr. 3 Glostrup (det eneste hold vi har tabt til, dog 2-3). En sejr her vil allerede nu med stor sandsynlighed sikre oprykning til bedste kredsrække, idet Glostrup i dag tabte (meget stort til Aarby). Netop Aarby har kun tabt 5 sæt, heraf de 3 og kampen Helsingør). 

Pokal succes på et hængende hår
20. januar 2020, 15.40

Herre 1 gik onsdag 8 januar 2020 videre i Pokalturneringen på et hængende hår. Bagud 2-0 i sæt og 14-12 i 5 sæt blev det alligevel til et sejr og videre avancement til semifinalerne. En lang og begivenhedsrig aften.

til inspiration
21. november 2019, 10.31

Tatiana og andre gode mennesker fra klubben Lavia København, Københavns største idræts-forening for mennesker med handicap, var i starten af november værter for det store internationale stævne i siddende volleyball. Se mere her:

http://volleyball.dk/index.php...

og se den spændende OL GULD KAMPEN fra London:


Husk at tilmelde / framelde dig julefrokost senest onsdag d. 13/11 . Til eller frameld dig også Jule Volley (Julefrokost og Jule Volley er lørdag d. 7/12)
11. november 2019, 13.10

Du bedes til eller framelde dig, du må selvfølgelig ikke undlade at svare. 

Både Dame 1 og Herre 1 vandt deres kampe i weekenden, begge med 3-0
11. november 2019, 13.07

Dame 1 fik revanche for nederlaget i pokalfinalen og vandt fortjent 3-0 over Taastrup og er nu placeret om nr. 5 i rækken.   Et skadet og afbudsramt Herre 1 vandt sikkert over VLI og indtager pt. 1 pladsen i Serie 1.  Dog har de 2 nærmeste forfølgere begge spillet en kamp mindre og har en bedre sætscore, men alligevel.  På lørdag spiller både Dame 1 og Herre 1 mod Hillerød på Borupgårdskolen, hhv. kl. 10 og 12.

Helsingør Mix hold vandt 3 -0 over LUI 1 og er fortsat ubesejrede
8. november 2019, 14.39

Helsingørs Mixhold vandt i går 3-0 over LUI 1. Selvom LUI kun spillede med 2 af deres 3 damespillere ad gangen, så spillede Helsingør med alle 3 damer på banen i alle sæt. Annie, Rose og Ninna spillede alle rigtig stabilt og lavede fine præstationer. Oliver viste godt spil som enehæver. Albert, Stig og Lasse stod for mange gode blokader. Så Jørn tog en slapper og var coach, mens Said var hepper og testede sin hånd lidt, bruddet heler fint så Said er heldigvis snart tilbage på banen. Alt i alt en god aften i Lynge, og vi er fortsat ubesejrede.

Lørdag tager Dame 1 til Taastrup for en spændende kamp, som er en revancekamp fra sidste års Pokalfinale. Søndag spiller Herre 2 mod VLI , hvor Helsingør holdet er favoritter (men det er altid svært, så der skal spilles igennem)

Herre 1 vandt over Bornholmerne (Aakirkeby), artikel i Dagbladet om kampen samt lidt om klubbens næste kampe
29. oktober 2019, 15.26

Med sejren er Helsingør's Herrer forsat på 2 pladsen i rækken, med en mulighed for at nå 1 pladsen.

Artiklen i Helsingør Dagblad er følgende:

I søndagens kamp mod Aakirkeby fra Bornholm leverede Helsingørs Herre 1 hold en koncentreret indsats og vandt over et ungt og godt kæmpende hold fra klippeøen.

Helsingør fik afprøvet en del forskellige opstillinger, og det blev også til en glimrende debut til Gabriel Kure. Kampen blev vundet i tre sæt med cifrene 25-10, 25-23 og 25-18, og Helsingør-holdet har nu bidt sig fast i den absolutte top i rækken.

Eneste malurt var at holdet manglede Said Badran, som desværre kom til skade i sidste kamp og brækkede hånden.

Næste kamp for Herre 1 er på lørdag kl. 10.00 på Borupgårdskolen, hvor man tager i mod en svær modstander i veteranerne fra Rødovre. Holdet fra Rødovre har efterhånden svært ved at spille stabilt over en hel sæson og derved rykke op igen, men de leverer ofte nogle gode kampe.

Efterfølgende kl. 12.00 spiller Helsingørs 1 Dame hold mod Himmelev, der ligesom Helsingør er kommet lidt skidt fra start i den bedste Sjællandsrække. Der er formodentlig en kamp, der afgør hvilket af de to hold, der kommer med i den bedste del af rækken. Efter en god træningsperiode ser Helsingørholdet frem mod en spændende kamp.

Kl. 14.00 slutter Dame 2 holdet af mod et ubesejret hold fra Gentofte. Det nystartede Helsingørhold har tabt deres tre første kampe 3-0, men har vist stor fremgang kamp for kamp og tabte sidst knebent til rækkens nummer et med sætcifrende 15-25, 25-27, 25-27. Så holdet er ikke uden chance for at komme på tavlen i den kommende kamp.

Helsingørs Mix-hold, der deltager i LUI-Cup turneringen, spiller deres næste kamp tirsdag ude mod Lynge, og Helsingør holdet er foreløbig ubesejrede.

Så alt i alt er der stor aktivitet i volleyen.

​HeVK vandt også deres anden kamp i LUI-Cup, denne gang 3 -1 hjemme mod RS.
29. oktober 2019, 15.20

HeVK vandt også deres anden kamp i LUI-Cup, denne gang 3 -1 hjemme mod RS.  Holdet bestod af Albert, Stig, Nina, Jane, Kristin, Lasse, Kristian og Ibrahim og Jørn som coach. Alle ydede en fin indsats og det er godt at se hvordan spillere fra mange forskellige hold fungerer godt sammen. Tak til RS for en fin kamp. Næste kamp er mod LUI 1 på udebane. Flere har spurgt om hvem "LUI-Cup holdet" er for. Svaret er enkelt, det er for alle spillere i klubben. Så man melder sig blot til. Så ser vi lige på hvem vi er og hvem modstanderene er, så det hele hænger fint sammen. 

HeVK vandt første kamp i LUI-Cup ude mod LUI i en Marathon dyst 3-2.
11. oktober 2019, 08.58

HeVK vandt første kamp i LUI-Cup ude mod LUI i en Marathon dyst 3-2. Masser af godt spil. Holdet bestod af Oliver, Albert, Stig, Nina, Rose og Jørn. En skadet Said kom og ydede moralsk opbakning og tog billeder. Den lange vej hjem, specielt for Rose, blev lidt kortere med en "Der er dejligst ved Kronborg,
når solen går ned" sang i ørene.
Tak til LUI for en god kamp, og tak til Leif T. for øl, der venter en på dig til returopgøret.
God ferie til alle. Vi ses. / Jørn

Travl første uge i oktober med masser af Volley. Samt orientering om Julefrokost m.m.
8. oktober 2019, 10.23

Lørdag d. 5 afholdt Helsingør VK sæsonens første DGI stævne. Få hold, men med masser af god volley. Det sammensatte hold fra ALLE klubbens hold (D1, D2, H1, H2 og Motions) vandt faktisk stævnet, men da kun de 2 først spillede sæt i hver kamp talte i det officielle regnskab, så blev Helsingør-holdet nr. 2 efter Farum-Holte og med Hundested på 3 pladsen. Tak til Mette for en god stævneleder indsats og til flere for fin hjælp til arrangement, som klubben fik fin ros for. Og rigtig dejlig med at samle spillere fra hele klubben. Se de kommende DGI stævner i kalenderen og med dig frisk til.

Søndag morgen spillede Herre 1 topopgør ude mod Glostrup, men måtte se sig besejret 3-2 i sæt og med 32-30 i første sæt, hvilket måske blev afgørende. Men en rigtig god kamp med cifrene 30-32,15-25, 25-5, 25-16, 5-15. Godt kommet igen efter de 2 første sæt, desværre en rigtig skidt begyndelse på 5 sæt.

Mandag spillede Dame 2 deres 2 kamp og moralen var fin. Hjemme mod Toreby fra Kalundborg blev sætcifrene 15-25, 25-27, 25-27. Et nederlag, men så tæt på i de 2 sidste sæt. Flot spillet, piger. Sæt og kampsejre skal nok komme efterhånden. 

Onsdag i denne uge spiller Herre 2 træningskamp hjemme.

Torsdag spilles den første Mix-holds LUI-cup kamp ude kl. 20.30 i Lyngehallen mod LUI2. 

MEN der er pt. kun 5 tilmeldt, heraf en pt. sygdomsramt Lasse og en lettere haltende Jørn, som kom frisk og meld dig til. Det er for alle klubbens spillere.

I uge 42 er der ferie før vi igen er mega aktive. Allerede mandagen efter er der LUI Cup kamp hjemme mod  Rødovre og søndag spiller Herre 1 "hjemmekamp"i Hillerød ! mod  det stærke unge hold fra Bornholm Aakirkeby om hvilket af de 2 hold, der hægter sig fast i den absolutte top i rækken.

Til sidst: Der bliver snart sendt tilmelding ud til alle medlemmer om JULE VOLLEY og JULEFROKOST lørdag d. 7. december. Du kan allerede læse meget mere om det og forhåndstilmelde dig på Holdsport. (vælg kalenderen "Helsingør Volleyball Klub". Hvis du ikke kan se denne kalender, så skriv til Jørn).

Kvindevolleyball vender tilbage til Helsingør efter 30 års pause
17. september 2019, 13.22

Sidst Helsingør havde et damehold i Turneringsrækkerne var for 30 år siden, da det mange-, mange-dobbelte mesterhold takkede af. 

På lørdag d. 21 september vender turneringsvolleyball så tilbage til Helsingør, hvor 

Kl. 10.00 Dame 1 spiller mod Gladsaxe-Lyngby 

Kl. 12.00 Herre 1 spiller mod Aarby fra Kalundborg.

Begge kampe spilles på Borupgårdskolen, hvor alle er velkomne. 

Dame 2 skulle også have spillet samme dag, men deres kamp mod Frederiksberg er blevet udsat. 

I forbindelse med den nye sæson har Helsingør Volleyball klub fået en ny hovedsponsor ved Tandlæge Betina Grønbæk. Det er et samarbejde, som vi glæder os rigtig meget til.

Med dannelsen af Dame og Herreholdene og med flere træningstider, så har klubben igen fået mulighed for at tilbyde nye spillere velkomne, også til Mix hold, så kom frisk.

Kig forbi på lørdag og mød os. 

VIGTIG INFO TIL ALLE
20. august 2019, 09.47

Der er nu oprettet følgende hold i Holdsport: Dame 1, Dame 2, Herre 1, Herre 2, Opstartshold og Motionshold. 

Alle spillere er tilknyttet et af disse hold. Der betyder, at man fx alene får kommentarer mm fra sine "egne holdspillere". Trænere får selvfølgelig fra de hold de er trænere for. Der sendes som udgangspunkt alene erindringsmail ud i opstartsfasen.  Husk at du selv kan vælge kalendere. Vi har dermed sagt farvel til at styre med "spillerfarver".  Bemærk at man, hvis man vil, godt kan vælge kun at træne på manddagsholdene (giv i så fald lige Jørn besked).

Der er pt lagt de trøjenumre ind på de enkelte hold, som spillerne tidligere havde. En spiller kan godt have forskellige numre på forskellige hold. På er tidspunkt får alle spillere tilbudt en trøje, hvorfor man bl.a. skal vælge nummer. Spillere på holdet der er langtidsskadede eller på barsel kan desværre ikke ses.

Dertil er alle spillere også tilknyttet et mandags træningshold fra kl. 20.00. Det forventes at det senere opdeles i fx: Mix 1, for spillere der deltager i LUI-cup, Mix 2 for spillere der ikke deltager fast i turneringer, Mix 3 for spillere der ønsker at spille på Damehøjde.

Opstartsholdet for nye spiller samt for alle spillere der ønsker sig noget specialtræning (og vil møde de nye spillere og gøre deres velkomst/træning bedre) træner i Salen mandage fra kl. 18.30 - 20.00. Send en mail eller andet til Jørn hvis du vil være med.

LUI-cup hjemme kampe spilles mandage, formodentlig fra kl. 20.00 i Salen.

Så er vi klar til stævnet i morgen
16. august 2019, 11.39

Sjællands største frie Beachvolleyball stævne afvikles i morgen lørdag d. 17 august 2019.

Det er "De åbne Helsingør Mesterskaber 2019 for Beachvolleyball". Kom og kig på.

De første kampe forventes at gå i gang lidt over 9 og finalen forventes af blive spillet omkring 16.

I lighed med tidligere år håber vi på et fantastisk stævne og takke i øvrig vore sponsorer.

Beacholleyballtræinngen sluttede i går efter en super sæson, med træninger hver onsdag og torsdag.

Fra næste uge (onsdag) begynder indendørssæsonen med rigtig mange spændende tiltag.

Men hvis vejret er fint så er der jo intet til hindrer for at man på spiller beachvolley på andre dage, man kan jo benytte holdsport eller vores Facebook side til at annoncere efter medspillere.


Der er nedtælling til Årets Beach volleyball stævne lørdag d. 17. marts. Der er allerede tilmeldt 10 hold. Sjove kampe, præmier mm. Kom og vær med eller kom og se på og få en hyggelig dag.
12. august 2019, 15.30
Sand, meget sand, faktisk 50 tons.
8. marts 2019, 16.09

Vi har nu truffet aftale om at vi får leveret ca. 50 t. sand til vore Beachvolleyball baner. Vi har i perioder måttet købe sand i dyre domme til banerne (24 t. pr. år / 10.000 kr.)

Men sidste år læste Formanden i avisen at man flyttede sand fra Hornbæk stranden til Gilleleje. Vi fik så aftalt og leveret ca. 12 t. af dette sand. I år har vi igen rettet henvendelse og får nu 50 t.

Der bliver noget at flytte rundt på og fordele på banerne.

Stor succes for Helsingør Volleyball klub. Både pokal-dameholdet og Mix1 er gået videre til Pokal-semifinalerne.
7. marts 2019, 12.11

Damerne møder DTU fra den bedste kredsdamerække, som de reelt fører. DTU er et ungt og spændende hold, med et stort potentiale. De spiller frisk til, men mod ikke vore damers teknik og routine kan hjælpe på vej til sejr.

Herrerne møder VAGS, et pokalhold der ikke deltager i den almindelige mixturnering for kredshold, men som med forbundets billigelse bl.a. består af  5 aktive mandlige 1. og 2 divisionsspillere. VAGS har på den baggrund været i Kreds-Pokalfinalen for Mix hold de sidste 6 år og vundet de fleste. Helsingør spiller for deres chance, men ret beset er det ulige vilkår at vi fx stiller en dameblokade op mod en tårnhøj nuværende mandlig 1. divisionsspiller, der i aftenens anledning rykker fra herrenethøjde ned på mixnethøjde. Vi må formodentlig trøste os med, at vi sammen med Holte-Farum, der ligeledes blev slået ud af divisionspillere, er de bedst placerede rene kredspokalmix hold i årets pokalturnering.

Pokalkampene spilles således:

Damekamp. Mandag d. 11. marts kl. 20.30 på Borupgårdskolen

Mixkamp. Onsdag d. 13. marts kl. 20.30 på Borupgårdskolen

Mød op og støt vore hold

Mix 1 vinder årets 2 første kampe
14. januar 2019, 11.56

Mix 1 fik revanche over Glostrup og vandt en overbevisende 2-0 sejr efter en koncentreret indsats. Glostrup var trætte efter deres 1 kamp og manglede et par spillere, men ikke destro mindre var det et godt spillende Helsingør mandskab. 2 kamp blev vundet komfortabelt over Amager VK, som havde svært ved at dæmme op mod Helsingør holdets server.

Dame 1 vinder pokalkamp.
16. november 2018, 10.47

Historisk sejr. Vi skal tilbage til 1980'erne, hvor vi sidst havde et damehold (9 mesterskaber i træk (et enkelt helt uden at afgive sæt). (I kan læse meget mere om dette og hint på vores hjemmeside under "50 år med gode historier) Dameholdet var gennem alle år ubesejrede af danske hold, og det er vi så stadig en del år efter. For vores damehold, bestående af damerne fra Mix1 og 2 spillede helt forrygende i går aftes og vandt pokalkampen mod Frederiksberg. Det betyder at holdet med al sandsynlighed går videre til 1/4 finalerne, også selv om det skulle blive til nederlag i sidste pujlekamp mod stærke Himmelev. Men hvorfor skulle egentlig det, vi står også stærkt. I går tog mix 1 spillerne det ansvar til sig som de skulle og løste det aldeles glimrende. Mix 2 spillerne viste meget høj klasse, så det var et meget homogent og godt spillende hold. Glædeligt var det med Eva L. tilbage på banen. Der var rigtig mange gode hævninger (og mange gode fremspil fra medspillerne). 1 sæt blev tabt 26-24, hvilket betød at vi ikke kunne skifte så meget ud som planlagt. Det gik ud over Nina, som fik lidt svære betingelser ved først at komme på banen efter 2 sæt ude. Men hun fik straks vist sit store potentiale med et stærk smash og gode server. Da Eva måtte holde en pause i 4 sæt måtte vi foretage en planlagt omorganisering af holdet, hvor Mette så spillede enehæver. Det blev løst ganske fortrinligt, men det kostede desværre så Nina sættet. Kampen blev vundet 3-1 (de sidste sæt 25-16, 25-21 og 25-19). Stor tak til Peter, Trine M. for dommertjans, Lasse og Stig for sekretærarbejde. De tog alle en træningsaften ud af kalendere for at hjælpe til. Det kan ikke være anderledes end at vi hjælper hinanden med disse tjanser, men vi må se om vi ikke til næste år kan fordele dem på mange flere hænder, dvs uddanne flere dommere og sekretærer.

Nyd billeder og Stig´s gode videoer fra kampen på vores facebookside.


Mix 2. Vinder 1 kamp og taber 1 knebent.
12. november 2018, 10.25

Så oprandt dagen. Mix 2 vandt deres første kamp i SVBKs turnering. Det blev en 2-1 sejr og Enghave, mens det i kampen før var blevet et uhyre knebent nederlag 1-2 nederlag til Værløse. Spillet bliver forsat bedre og bedre og organisationen hænger fint sammen. Hvis nogen skal have ros fremfor andre, så må det blive Oliver, som binder holdet fint sammen. Eva C. fik comeback og klarede sig fint. Men det blev dog en beskeden spilletid som libero, for at lægge blødt ud.
Mixholdets næste kampe er hjemme på lørdag. Men allerede mandag spiller Mix 1 pokalkampe i Taastrup. Og på onsdag er dagen, hvor Helsingør VK igen deltager med et kvindeturneringshold. Det sker på hjemmebane på onsdag.

Helsingør Volleyball Klub. Fuld fart frem.
6. november 2018, 14.10

Fuld fart frem. På vej mod de 70 medlemmer og mange aktiviteter. November og første uge af december bliver en interessant tid for vore Mix 1 og 2 spillere. Ikke mindre end 21 kampe i 7 forskellige turneringer er de involveret i, på kryds og tværs. Vi mangler pt. et tilbud til vore Dame 2 og Herre 2 hold, men der er afsat tid til dedikeret træning for begge hold (og med trænere). Inden længe arrangere vi træningkampe for Herre 2 med 2 klubber, vi er i kontakt med. Dame 2 og Herre 2 og også "Motionsholdet", samt de der kan/vil være med fra de øvrige hold, kan gratis tilmelde sig SVBK's alternative stævner

Indvielse af den nye opvisningsbane med sejr over LUI i LUI-Cuppen
24. oktober 2018, 11.35

Vores nye, flotte opvisningsbane blev indviet i går med en 3-1 sejr i LUI Cup turneringer over LUI. Både Mikkel V. og Trine C. debuterede med gode indsatser for klubben i "officielle" kampe (nu mangler vi blot at de iklæder sig klubtrøjer :-)) , men de sang begge så flot med på den traditionelle sejrssang "Der er dejligst ved Kronborg" (som afsynges i sin helhed ved julefrokosten). 
Holdet bestod af Trine C., Mette, Niels, Said, Lasse, Mikkel, Jørn og Stig. Sidstnævnte vandt i øvrigt en stribe flotte lops.
Næste LUI-cup kamp er hjemme d. 5/11 i en måned der byder på en stor mængde Mix og Mix 2 SVBK Mix- turnerning kampe samt ude og hjemme kampe i SVBK's Pokal-turnering for både Mix1- , Mix2- , Dame- og Herre- hold. Ja du læste rigtigt, nu er der også Dame- og Herre- volleyballkampe i Helsingør.

Helsingør afholdt succefuldt DGI stævne (vi modtog i hvert fald ros)
24. oktober 2018, 11.33

Der blev spillet og kæmpet til Helsingør VKs DGI stævnet. Helsingør holdet vandt 1 og tabte 2 kampe. Oliver viste hævertalent, Annette havde mange gode bolde, Sylwia fortrængte sygdom og dominerede midten. Nogle havde en offday, det har man nogen gange. Men de viste at man kan kæmpe alligevel. Ninna viste potentialet, men fik desværre forstuvet tommelfingeren. Også Said fik vundet gode bolde og havde dagen redning. Og så var der dagens store lyspunkt, Trine C. som viste hvorfor det er godt at hun er begyndt igen. En god lang volleydag og en stor tak til Mette som stævneleder, Annette for hjemmelavede boller og Stig for ditto romkugler. 

Helsingørmesterskaberne i Beachvolleyball 2018
20. august 2018, 15.27

Helsingør Volleyball Klub afholdt i weekenden Helsingørmesterskaberne i Beachvolleyball.

Efter mange gode og spændende kampe genvandt de 2 sidste års vindere Patrick Michel og Jens Eriksen mesterskabet og kan nu igen kalde sig Helsingørs bedste Beachvolleyballhold.

Men først efter en uhyre tæt og velspillet finalekamp, hvor  Johan Kidholm og Mikkel K. Dahlerup længe så ud til at bringe finalen ud i et 3 og afgørende sæt.

Vejret var perfekt til Beachvolleyball og der blev afviklet 20 kampe på de 2 fine baner på stranden med udsigt til Kronborg.

Helsingør Camping var så venlige at låne en stor grill ud, så Helsingør Volleyball klub kunne byde på grillpølser mm. til spillere og tilskuere.

Der var mange gode præmier fra Hotel Marienlyst, Alf’s køreskole og DRs idrætsforening. Sidstnævnte låner i øvrigt Beachvolleyballbanerne til et internationalt sportsstævne i næste uge.

Desværre måtte B-rækken aflyses med kort varsel grundet skader hos flere hold, men A-rækkens slutplaceringerne blev:

1. ”Så er der koteletter i fad” (Patrick og Jens)

2. ”De nye Gutter” (Johan K. og Mikkel K.D.)

3. ”One Hit Wonders” (Mikkel og Said)

4. ”The T(h)e(a)rminators” (Thea og Lasse)

5. ”E.B.V.H.L.S.T.” (Poul og Jørn)

6. ”G.& T.” (Gina og Thomas)

7. ”Team Fællesbad” (Oliver F. H. og Magnus)

8. ”Holmgrenerne” (Oliver og Far)

​De åbne Helsingør Mesterskaberne i Beachvolleyball 2018. Søndag d. 19. august 2018.
4. august 2018, 15.28

De åbne Helsingør Mesterskaberne i Beachvolleyball 2018.  Søndag d. 19. august 2018.

I år spilles der 2 turneringer.

Turnering A. 2-3  player turnering. Højest 2 herrer på banen ad gangen.

Turnering B. 2-4 players turnering. Højest 2 herrer på banen ad gangen. Modtagning med fingerslag accepteres.

Spillere kan være både kvinder og mænd. Holdene kan bestå af så mange spillere man ønsker. Der kan skiftes ud efter de almindelige regler for udskiftning..

Selve stævnet forventes at begynde kl. 9.00 og slutte kl. 17.00 med efterfølgende præmieuddeling. Herom nærmere når antal hold og turneringsstruktur kendes.

Deltagelse i turneringen er gratis og Helsingør VK giver en beskeden frokost.

For at deltage skal du blot melde dit hold til senest torsdag d. 16. august ved at sende en mail til [email protected]

Skriv dit navn og emailadresse samt holdnavn, niveau A eller B og evt. holdmedlemmer.

Hvis du ikke har noget hold, men gerne vil være med, så meld dig til og vi vil forsøge at indplacere dig på et hold.

Vi håber du kommer og får en rigtig hyggelig dag.

Tilmeldte hold pt.:

A- turneringen:

Team Fællesbad (Oliver F. Hansen og Magnus H. Eriksen)

Holgrenerne (Oliver Holmgren og fædrene ophav)

One Hit Wonders (Mikkel Walmar og Said Badran)

G.& T. (Gina og Thomas)

Elsinore Beach Volley Hot Lips Star team (Poul B. og Jørn)

B- turneringen:

Hold under udarbejdelse:  Amalie med Nikolaj og Kaspar

Hold under udarbejdelse:  Annette, Eva C. ,Karen m.fl.)

30. juli 2018, 21.45

Indbydelse til Helsingør Mesterskaberne i Beachvolley 2018.

  Søndag d. 19. august 2018 kl. 9.00 afvikler vi Helsingør Mesterskaberne i Beachvolleyball.

 I år spilles der 2 turneringer.

Turnering A. 2-3  player turnering. Højest 2 herrer på banen ad gangen.

Turnering B. 2-4 players turnering. Højest 2 herrer på banen ad gangen. Modtagning med fingerslag accepteres.

Spillere kan være både kvinder og mænd. Holdene kan bestå af så mange spillere man ønsker. Der kan skiftes ud efter de almindelige regler for udskiftning..

Selve stævnet forventes at begynde kl. 9.00 og slutte kl. 17.00 med efterfølgende præmieuddeling. Herom nærmere når antal hold og turneringsstruktur kendes.

 Deltagelse i turneringen er gratis og Helsingør VK giver en beskeden frokost.

 For at deltage skal du blot melde dit hold til senest torsdag d. 16. august ved at sende en mail til [email protected]

Skriv dit navn og emailadresse samt holdnavn, niveau A eller B og evt. holdmedlemmer.

 Hvis du ikke har noget hold, men gerne vil være med, så meld dig til og vi vil forsøge at indplacere dig på et hold.

Se nærmere på www.hevk.dk eller på vores facebook side.

 Vi håber du kommer og får en rigtig hyggelig dag.

Udlånte bolde til Beach
6. juni 2018, 16.05

Følgende har hver 1 stk. beachvolleyballbold:

Oliver, Mette, Eva C., Annette og Jørn.

Dertil har vi 2 ekstra bolde, der skal pumpes op lidt ofte (de holder ikke luft mere end et par sæt).


Beachvolleyballbanerne er så klar. Der er nu lagt permanente banebegrænsere på banerne
31. maj 2018, 10.27

Tirsdag blev banerne indviet med permanente banebegrænsere. Det er et flot syn. 

Så må vi krydse fingre for at de behandles pænt og får lov til at blive liggende. 

Vi har et ekstra sæt, hvis der er nogen der skal ud og spille på andre baner.

Vi har også en transportabel volleyballbane.

Begge dele samt bolde kan lånes ved henvendelse til Formanden

Flere hold til Challenger Cup: Holdet Fortnite (En fransk djævel af en smash og en usleben diamant/marabou)
22. maj 2018, 14.02

Holdnavn: Fortnite

Holdmedlemmer: Patrick Michel & Martin Petersen

Holdleder: Patrick Michel -  Mail: Pat[email protected]  /// Tlf.: 2671 7311 

Forventelige styrke: A - En fransk djævel af en smash og en usleben diamant/marabou

Forventelige antal deltager: 2 (Helst ikke flere, men spørg gerne om nødvendigt)

Endnu et hold til Challenger Cup. Holdet "99. Nær de 100"
17. maj 2018, 11.09

Se mere på www.hevk.dk og på facebook

Beachvolleyball og Challengerturneringen
28. april 2018, 22.02

BEACHVOLLEY. Årets Challenger Cup er nu åben for tilmeldinger, også for ikke medlemmer . Dan et hold, til meld jer turneringer (gratis) og udfodr andre til en omgang Beachvolley.  I kan spille hvorsomhelst og nårsomhelst, men der er også reserveret baner hver onsdag aften til kampe. Se "Kalenderen". Se mere under fanebladet Beachvolleyball.

Generalforsamling 2018 for året 2017​ afholdes onsdag d. 23. maj 2018
16. april 2018, 10.11

Der indkaldes herved til Generalforsamling iflg. vedtægterne til afholdelse onsdag d. 23. maj 2018 kl. 19.00 på Borupgårdskolen.

Der vil på hjemmesiden www.hevk.dk under punktet Organisation, Udvalg mm./ Generalforsamling 2018 for året 2017 blive offentliggjort dagsorden mv.

Mix 2 leverede en godkendt indsats
16. april 2018, 09.13

Mix 2 spillede her til aften mod Værløse. Helsingør holdet tabte efter 3 spændende sæt, hvor der blev vist noget godt volley. Bedste spillere var Eva L med mange gode aktioner og Niels med blandt andet nogle gode blokader. Men flere gjorde det rigtig godt. Der er ingen tvivl om at Helsingør kunne havde vundet hvis man havde spillet stramt. Men da kampen blev spillet i en træningstid, så valgte man en lidt mere social tilgang til kampen, også i lyset af at det var sidste hverdags kamp.
Næste år vil vi formodentligt satse på at spille weekendkampe, således at det ikke kolliderer med træning.

Mix 1. 1 vundet og 1 tabt
9. april 2018, 11.39

Mix1 spillede i går 2 kampe mod 2 af topholdene. Vi vandt den første kamp mod Holte-Farum efter en forrygene start på 1 sæt, som efterfølgende vandt 25-20. I andet sæt spillede Farum-Holte rigtig godt og vandt fortjent 25-16. 3 sæt blev en særdeles spændende affære, hvor vi igen lagde godt ud, men blev hentet midt i sættet. Efter en hæsblæsende afslutning vandt vi 18-16 og dermed kampen. I den efterfølgende kamp mod DTU halsede vi efter. Det unge DTU hold stillede med 14 spillere, heraf 2 liberospillere og de var virkelig sammenspillede og havde mange gode spillere. Vi var nok kørt lidt trætte, både fysisk og mentalt, men fik spillet en god omgang volley. Dog kunne vi ikke få kampen ud i 3 sæt, men tabte 25-20 og 25-15. I den sidste kamp vandt Farum-Holte 2-1 over DTU, som så alligevel virkede matte efter kampen mod os. Efter en del afbud til vores hold trådte Said til med kort varsel og hjalp godt til. Tak for det. Rigtig mange gjorde en god figur i dagens kampe, men set over begge kampe går fidusbamsen til Thea, der holdt niveau i alle 5 sæt.

Mix 2 vandt 1 sæt over Holte-Farum og leverede en god indsats
9. april 2018, 11.37

Mix2 vandt  onsdag aften 1 sæt over Holte-Farum's LUI-cup hold og leverede en rigtig god indsats kampen igennem.  Som sædvanligt spiller modstanderne i LUI-cuppen med blot 2 damespillere på banen, hvorfor vi også gør det. Det er lidt ærgerligt og måske noget vi skal tage op med DGI/LUI, hvis vi I næste sæson skal deltage her. I SVBK må der fx højest være 3 herrer på bane af gangen i Mix-rækkerne.  Men I hvert fald fører det til at vore damer ikke får så meget spilletid, som de ellers kunne i LUI-cuppen. Der var mange gode præstation og med en smule mere skarhed i de afgørende bolde kunne Helsingør holdet godt have fået kampen ud i et 5 sæt. Svoap spillede og styrede tropperne med sikker hånd. Eva L er et stort aktiv på holdet ved at få organiseret spillet og Annette viste stort overskud med at få en kampgejst ind på holdet. Næste opgave er allerede på onsdag hjemme mod Værløse. 

Helsingør er ude af Pokalturneringen
28. marts 2018, 12.00

Helsingør Volleyball Klubs Mix 1 spillede tirsdag aften semifinale i SVBS pokalturneringen mod det stærke Frederiksberg hold CBS.

CBS vandt fortjent kampen 3-0 med sætcifrene 25-19, 25-15, 25-17.

På forhånd var Helsingørholdet på en vanskelig opgave, dels er CBS suveræne i den almindelig turnering, dels råder holdet over stærk 2 meter høj hovedangriber.

Helsingørs strategi var at dæmme op overfor CBS’ høje mand ved at på skift at indskifte mænd som blokadespillere i stedet for kvinder. Lidt som man i håndbold laver forsvars/angrebsudskiftninger.

I mix-volleyball er det dog lidt kompliceret idet der højest må være 3 mandlige spillere på banen ad gangen, hvorfor der så skal være dobbeltudskiftninger samtidigt med at man kun må skifte den samme spiller ud 1 gang.

Desværre blev Helsingørs højeste spiller, som var en stor del af denne strategi, syg og måtte melde afbud kort før kampen. Dertil viste det sig at den ambitiøse plan i praksis var vanskelig at gennemføre, hvilket gav en del uro på holdet.

Helsingør holdet fulgte pænt med i alle sæt, men i alle 3 sæt kom man ind i nogle uheldige opstillinger hvor CBS’s angribere havde for let spil, hvilket kostede for mange point.

CBS var bedre på dagen, hvor flere af Helsingørs herrespillere ikke helt levede op til niveau.

Dagens fighter blev Mette Lorenzen, som efter at have taget fuldt tælling (ramt i hovedet af et hårdt smash af CBS høje mand) ufortrødent spillede videre og viste vejen.

Selvom en finale havde været spændende, så er semifinalepladsen er et tilfredsstillende resultat for det nystartede Helsingørhold, som rykkede op i den bedste række efter at holdet før jul vandt Mix2 rækken.

Der var pænt mange tilskuere til kampen (tak til alle fremmødte), som blev ledet af DT dommer Allan Laursen, der havde taget turen helt fra Lund til Helsingør

Næste turneringsopgave for Helsingør holdet er på udebane søndag d. 8. april.

Største kamp i nyere tid. Pokalsemifinale mod CBS tirsdag d. 27. marts kl. 19.45. KOM OG STØT
23. marts 2018, 12.56

Den foreløbig "største" kamp i  klubbens nyere tid (se note nedenfor)  spilles tirsdag d. 27. marts kl. 19.45. Det er Pokalsemifinale i SVBK mod det stærke hold fra CBS (Frederiksberg). CBS er ubesejrede i Mix1 rækken og råder over en række gode dame- og herrespillere, og så lige en gut godt over 2 meter.  

Men mon ikke vi kan give dem kamp til stregen. 

Kom og støt op med en god klubstemning, der skulle være en vand eller øl til de fremmødte.

Note: I 70'erne var Helsingørs Herrehold blandt landets bedste med flere 2 og 3 pladser både i Danmarksturnering og i landspokalturnering. I den første pokalturnering herhjemme tabte vi til Middelfart i den TV-transmitterede finale.  De blev også dansk mester foran os. Men året efter opnåede vi at være blandt Europas 5 bedste hold. i Europacuppen. Jørn var med hele vejen gennem (og er træt af 2 pladser). Helsingørs Damehold er det mest suveræne damehold herhjemme gennem tiden og vandt samtlige DM titler og Pokalfinaler i årene fra 1979 til 1987 og sluttede i øvrigt af med en bronze 1989. Annette var med 1 år eller 2 og hentede DM medalje. Læs mere om klubbens anekdoter på hjemmesiden under "50 år med gode historier".

Sejr til MIX 2 over RS
22. marts 2018, 10.43

Mix 2 - RS 3 - 2. YES, Der er dejligst ved Kronborg.........

Mix2 vandt en spændende udekamp i LUI-Cuppen over Rødovre Statsskole. Det vindende hold bestod af Nikoline, Eva C., Annette, Niels, Stig, Said og SvOAP. Stort tillykke.

Næste opgaver for Mix2 er hjemmekampene onsdagene 4/4 og 11/4 mod henholdsvis Farum-Holte og Værløse samt stævnet DGI stævnet søndag d. 15/4.

Mix 1 spiller sikkert en udsat hjemmekamp samme onsdag d. 11/4.

De herre og damespillere, der ikke er involveret i kampene træner sammen fra kl. 20.00. Damerne træner formodentlig fra kl. 19.00. Mød derfor talstærkt op, så jeres holdkammerater har nogle at spille med. :-) 

Mix 2 spillede en række gode kampe til stævnet i Vejby, selvom de var det eneste rigtige mix hold
12. marts 2018, 15.19

Mix 2 spillede en række gode kampe til dagens Stævne i Vejby. Sæt blev vundet, sæt blev tabt, men der blev kæmpet i dem alle. De 3 piger Stine, Annette og Nikoline smashede og arbejde godt og drengene Stig, Svoap, Jørn og Said ydede en brav indsats. Svært at udpege dagens spiller, men Saids spektakulære redninger må være dagens oplevelser. Til det lidt negative hører at vi til tider havde alt for mange servefejl, det kan vi gøre noget ved. Men også at det er lidt surt at alle modstanderne reelt ikke spiller mixvolley, men gør nogle halv gode/dårlige herrer bedre ved at stille op med næsten rene herrehold (blot med med 1 stk, dame for syns skyld) og så spille på lavt net, mod damespillere og med ingen regler for netfejl. Så bliver de fleste herrehold lige pludselig bedre. Det er formodentlig et problem at skaffe damespillere for en del hold, men det må de gøre noget ved. Som det er nu så har det intet med mix-volley at gøre. Følgeligt valgte vi at spille med med blot 2 damespillere, blot for at kunne matche holdene med 1 damespiller blot lidt fysisk. Det betød at vi ikke kunne skifte så fair ud, som vi gerne ville. Bortset fra det, så var det et hyggeligt stævne, med mange flinke modstanderhold.

Så kom Mix 1 på tavlen
12. marts 2018, 15.18

Mix 1 vandt ubesværet hjemmekampen mod Gentofte i dag. Rigtig mange spillede en god kamp. Det blev til en fin debut for Tatiana, som faldt rigtig godt ind på holdet. Og viste, ikke overraskende, fint samspil med Josef. Rødovre Statsskole mødte ikke op og i princippet vinder vi så en skrivebordssejr. Vi har dog tilbudt dem at spille kampen hos os onsdag d. 11. april, for en mere sportslig afgørelse. Ellers er næste store opgave pokalsemifinalen mod det stærke hold fra CBS. Kampen spilles tirsdag d. 27. marts kl. 20.30. på Borupgårdskolen. Kig ind til en spændende dyst.

Ny Hjemmeside. https://www.holdsport.net/klub/helsingor-volleyball-klub
13. februar 2018, 13.37

Klubben har nu fået en ny hjemmeside som er en integreret del af Holdsport. 

Dvs. du kan se kalender mm. på hjemmesiden og logge dig ind på holdsport samme sted. 

Hjemmesiden er nu mere fremtidssikret end tidligere og administreres via vores Holdsport side.

Nu mangler vi blot at få vores "gamle" navn HeVK tilknyttet siden.

Du kan google hjemmesiden eller følge linket : https://www.holdsport.net/klub.

Ældre nyheder (fra tidligere sæsoner)
12. februar 2018, 16.03

Sidste NYT, historik

 10/8 Følgende hold er allerede tilmeldt: til Beach turneringen

Team EVMI (Eva og Mikkel)
La Bombe & Toke (Patrick og Toke)
The Girls (Celeste og Jane
Helsingør All Star Team (Poul og Jørn)
The broken rib (Thomas og Gina)
 
13/7 Trods mange på sommerferie spilles der fortsat beach hver torsdag aften kl. 19.30. Vejret var super godt (det regner aldrig torsdag aften på Gummistranden) og vi fik spillet 6 sæt før vi blev trætte.
 
10/7 Udstyret til indendørssæsonene er ved at være på plads. Nye stænger, net, antenner, boldvogn. De bliver så godt på Borupgårskolen onsdage kl. 20.00.
 
8/7  Helsingør Volleyball spiller turneringskampe under SVBK i MIX turneringen. Samtidigt har vi budt ind på et 1 dages stævne under DGI's turnering (afholdes d. 29/10)
 
6/5  10 mand flyttede 32 t, sand, så nu er beachvolleyballbanerne klar tl brug. Tak til de 7 supergutter fra TD volley og til de 3 fra Herreholdet, Klubbens resterende hold og spillere kan nu nyde banere, og må så give en hånd en anden gang.
1/5 Mixholdet deltog i LU finalestævnet og blev nr. 3. Holdet vandt alle kampe i indledende pulje 3-0 og gik videre til finalepuljen. Men her måtte vi grundet skader og forfald stille med 5 spillere, hvilket ikke rakte til at fortsætte sejrstimen. Så på den baggrund var en 3 plads blandt 9 hold en fin afslutning, og vi fik en "sejr" øl.
 
28/4  Generalforsamling afholdes torsdag d. 18. maj på Gurrevej Skole Kl. 18.00. Efterfølgende er der mulighed for at spille volleyball.
 
24/4 Der udbydes en Challenger Beachvolleyball Turnering.
 
24/4 Klubbens emailadresse er nu [email protected]
 
29/3 Bestyrelsen har flere gode ting under opsejling. Herunder mere sand til beachvolleyballbaneren, afholdelse af Helsingørmesterskaber i Beachvolleyball, beach-challengerturnering hen over sommeren, nye træningsfaciliteter, sponsoraftaler, klubtrøjer, indendørsturneringer i næste sæson, klubfester og meget mere.
Hvis du har lyst til at medvirke til at sætte skibene i søen, så meld dig til et af de udvalg som nedsættes. Kontakt allerede nu bestyrelsen, hvis du er interesseret.
 
26/3 Mixholdet deltog i sæsonens sidste stævne og blev nr. 3. Samme placering blev det til over hele sæsonnen. Flot, uden at være prangene :-)
 
14/3 Der blev afholdt ekstraordinær generalforsamling. Bestyrelsen blev udvidet fra 3 til 5 medlemmer og mindre vedtægtsændringer gennemført. Tak til Trygve for god ledelse som dirigent.
 
12/3 Mixholdet endte sidst til Mix-stævnet, trods en god begyndelse med sejr over Farum. Celeste debuterede og lavede fine ting.
 
2/3 Herreholdter fik ikke brudt stimen, men tabte til et godt organiseret TD - volley hold.
 
21/2 Mixholdet vandt 3-0 ude over Lynge. 
 
3/2 Der arbejdes på flere planer med spændene tiltag for næste sæson. Bla. med at få klubbens træniingstider mere samlet. Et af de første resultater er et nyt flot Logo. Tak til Gina m.fl.
 
31/1 Mixholdet spillede en svær udekamp mod formstærke Farum-Holdet.
 
29/1 Miholdet blev nr. 3. ved stævnet.
 
12/1 Hereholdets træningskamp mod TD volley. TD vandt 3-2 i en lidt rodet forestilling. TD har nu vundet 2 opgør (de 2 seneste) og vi må se at få brudt den stime.
 
8/1 En lille flok var til Nytårsstævne. 5 * 2 sæt uden pauser, men vældig hyggeligt.
 
6/1 Der er et ungdomshold (16-17 årige piger) under opsejling.
 
5/1 Godt fremmøde til dame- og herretræning her i det nye år. Dejligt
3/1. 2017's første træningsaften blev en kold affære for mixholdet. Gurrevej skole havde enten glemt at åbne eller glemt af afmelde. Uanset hvad måtte 10 spillere tage hjem igen. Vi har fået en beklagelse fra skolen.  
 
Årest Julebattle, blev efter en dramatisk dyst, vundet af TD volley. Tilllykke med det flotte resultat. Nu må I se om I kan følge op på det i det nye år. :-)
 
Årets Julebattle torsdag d. 15. december kl. 19.50. Entreen er gratis. Kom og få en volleyballfest. Kampen mod TD volley bliver livesteamet med kommesatorer, men det er sjovere at være der selv. Helsingør Volleyball stiller op i en forstærket mix udgave, så der skulle være grobund for god volley.
Skulle Helsingør Volleyball Klub gå hen og tabe til TD volley, så kan DU sige til dine børn og børnebørn; Jeg var der, da det skete :-)
Se HUSK i øvrigt TD's fantastiske video om kampen på facebook (vores eller på TD's facebooksside).
 
8/12. Der er gået lidt jul og desværre også sygdom i den. Således har der være mange afbud til både Herre og Dame træningen. Men vi har dog gennemført gode træninger og er klar til årets sidste træninger i næste uge.
 
3/11. Træningskampen mod TD Volley blev en tæt affære, som Helsingør Vollleyballklub trak sig sejrrigt ud af. Tak til Mette og Gina for god hjælp i flere sæt.
 
3/11 Mette begynder som med-træner for det stærkt besatte damehold. Det skal nok blive godt.
        Herreholdet spiller træningskamp mod vore unge venner fra TD-volley
        Det bliver spændende om vi kan fortsætte sejrsstimen.  
 
30/10 Mixholdet deltog i et stævne. Spillede 5 kampe bedst af 2 sæt. De 5 sæt blev vundet. Det blev spillet noget godt volley. 
 
18 og 20/10: Skolen har lukket, men vi vender stærkt tilbage efter ferien
14.10. Herre: Træningskampen mod TD Volley blev vundet meget knebent. Vi var lidt rustne og manglede angreb, TD havde et godt forsvar. Men en sejr er en sejr. Vi skal nok spille bedre næste gang, hvis sejrsstimen ikke skal brydes.
Dame: Træningen gik rigtig godt. Der var mødt 11 frem denne torsdag og spillet begynder så afgjort at ligne noget.
11/10.Mixtræningen er begyndt. Masser af gode og engangerede spillere.
7/10.  Der kom 7 nye spillere til Dameholdet. Fantastisk. Men vi er nu så mange at vi desværre må lukke for tilgang.
Til Herretræningen kom 3 nye spillere. Rigtig hyggelige gutter, som vi morderlig gerne vil have med i klubben. Men desværre var deres volleyballniveau en kende for lavt, så vi måtte sige pænt nej tak til dem. Vi har pt ikke træningstid at tilbyde, men måske kan vi få en tid om tirsdagen, så vi håber at de og andre nystartede kan mødes der.Det vender vi tilbage med.
 
6/10.
Dameholdet. Endnu et par stykker nye spillere mere til sidste træniing og der er anmeldt 3-4 nye til aftenens træning. Herved er vi nu oppe på så mange, omkring 20, at vi må lave ventelister.
Herreholdet. 3 nye gode spillere til træninng. Det ser godt ud. Der er forsat plads til lidt flere.
MIX-hold. Der er nu oprettet et MIXhold i klubben. Indtil vi får aftalt nærmere er der ikke åben adgang til holdet.
 
15/9. 3 nye piger til dameholdet. Super godt. Selvom der var en del afbud fik vi en god og sjov træning. Når vi bliver lidt flere, bliver det rigtigt sjovt. Vi er nu 8 spillere og kan sagtens bruge nogle flere. Kom frisk.
Herreholdet, bekymrende få fremmødte. Vi spillede træningskamp mod TD volley og fik en rigtig god omgang volley. Vandt 4 -0. Tak til den lånte spiller fra TD, som var en god hjælp, og som så kom på vinder holdet :-) Vi kan sagtens bruge nogle flere spillere, så bare kom, hvis du har lyst til at spille volleyball.
 
8/15. Dametræning: Vi var 5 piger til træning i torsdags. Vældig sjovt, men vi kunne godt være lidt flere.
 
Indendørstræningen er begyndt. Første træningsaften forløb fint. Men vi kan sagtens være flere, både på dame og herreholdet.
NB,  Dametræningen begynder kl. 18.30 og ikke kl. 18.00, Indtil videre.
 
I weekenden afholdt Helsingør Volleyball klub Helsingørmesterskaberne 2016 i Beachvolleyball.
Det blev en dejlig dag på stranden med masser af sjov volleyball.
Efter en lang række kampe med deltagelse af bl.a. hold fra TD Vollleyball og Espergærde Volleyball endte holdet "Mein block und La Boom" fra TD volleyball som mestre i 2016. Bedst placerede hold fra Helsingør Volleyball Klub blev "De ældre Herrer" som endte på en fin 3 plads.
Vi ser frem til gensyn til næste års mesterskaber.
 
Tidligere:
 
Vi er ved at gøre klar til de åbne Helsingørmesterskaber i Beachvolleyball d. 13. August.
 
Der spilles beachvolley hver torsdag på Gummistranden fra kl. 19.30.
HUSK: Det regner ALDRIG om torsdagen (fra 19.30) på Gummistranden.
 
 
Vi blev nummer 2 til TD's stævne, efter en misbrugt matchbold. Efter 7 timers volley og 8 kampe i bagende sol, mod unge mostandere. Men der var smil på alligevel.
Den 40 år gamle Elsinore Beach Volley Hot Lips Star Team trøje blev krænget på.
 


YES. VI HAR FÅET BEVILLIGET SAND. Jeg har bestilt 24 tons. Så torsdag d. 2. juni går vi på stranden. Sandet skal fordeles (alle 24 ton), så mød frisk op med rive og skovl. Så spiller vi bagefter.
 
Torsdag d. 25. maj spillede vi en miniturnering med de unge. 4 blandede hold, alle mod alle. Super godt og dejlig solskin.
 
 
Beachvolleybanerne er nu sat op, men vi savner fortsat sand. Vi arbejder på det på flere fronter.
 
 
Så vandt vi igen en kamp mod de unge. Men de udvikler deres spil for hver gang.
 
Beachvolley:
Vi kæmper for at få sand til beachvolleybanerne. Vi har mødt forståelse og opbakning for det fra Helsingør Kommunen, men ingen løfter. Vi håber dog at Kommunen kan se fornuften i at vedligeholde et idrætsanlæg, som benyttes i ca. 2.500 mandtimer sommeren over, til glædef for mange. Og hvor Helsingør Volleyball Klub sørger for banerne. Alt andet lige giver de også liv på stranden og er et aktiv for området.Vi krydser fingre. 
 
HUSK. Beachvolley i Hornbæk i 23 og 24 juli. Hvem vil med ? 
 
Gurrevej Skole fik igen spoleret en træningsaften lige før påske.Intet lys og ingen varsling.
Ikke den store forståelse fra skolen side. Vi har klaget og fået et "ikke-svar" med urigtige oplysninger og ingen beklagelse. Vi har klaget lidt mere vedholdende, men har ikke fået svar. Det er lidt kedeligt at man må være et brokkehoved for at påberåbe sig blot en nogenlunde anstændig behandling.
 
"Thors Hammer" er draget i Amager. God vind og kig forbi os en torsdag, inde eller ude.
 
Torsdag d. 31. marts 2016 vandt vi endnu en træningskamp. Vi er fortsat ubesejrede.
 
Vi har søgt om ekstra haltid (tirsdage) til efter sommerferien. Så der er håb om at vi fremover kan tilbyde 2 Herrehold samt 1 dame/mix hold på Gurrevej Skole.
 
Træningskampen torsdag d. 25/2 2016 blev vundet 3-0.  

Julebattle
28. november 2017, 14.10

Tirsdag d. 12. december JULE-BATTLE.  Mix 1 forsvarer klubbens farver mod TD Volley. Gratis adgang for supportere. Gurrevejskole kl. 20.00.

Julesjov og Julefest
28. november 2017, 14.07

Husk at tlmelde dig på holdsport. Det bliver så godt.

Mix 1 kampen mod Holbæk
28. november 2017, 14.06

Kampen bliver spillet torsdag d. 21. december i Holbæk

25/11 Mix 1 vandt deres 2 kampe sikkert 2-0 og er sikker på at slutte efteråret som nr. 1 i rækken.
28. november 2017, 14.05

Mix 1 vandt ubesværet over Rødovre Statsskole og Enghave og er nu sikker på at slutte som nr. 1. før sidste kamp mod Holbæk.

Sidste nyt. Nyheder i sæsonen 2017/18
28. november 2017, 14.03

Nyheder i sæsonen 2017/18. Ældre nyheder findes i arkivet

21/2 2018     Mix 2 (Dame og Herreholdet) spillede en rigtig god kamp  udekamp mod Hillerød i LUI-cuppen.  Selvom det ikke blev til sæt i den ordinære kamp, så var det tæt på. 26-24, 25-21,25-10. Det efterfølgende træningssæt blev vundet.

18/2 2018      Pokalsemifinale. Der er blevet trukket lod og Helsingørs MIX 1 møder CBS på udebane. CBS er et rigtig godt hold, som vi tidligere har tabt til i turneringen i en tæt kamp. Men mod vi ikke kan finde modtræk til bl.a. deres 2. meter mand.  Vi forventer en helt lige kamp igen, ed CBS som svage favoritter. Kampen skal spilles senest d. 22. april og er foreløbig programsat til tirsdag. d. 27. marts i Kedelhallen i Frederiksberg. (kl. 21.15 !!). 

14/2   2018    Der er træning for alle hold onsdag i vinterferien. Træningen begynder kl. 20.00.

7/2 2018        Mix 2 (Dame og Herreholdet) spillede hjemme mod LUI i LUI-cuppen.  Holdet tabte 3-0, men fulgte godt med i de 2 sæt. 

4/2  2018        Mix 1 spillede top kampe med tabte 2-1 til KSV's divisionsspillere og 2-0 til CBS stærke hold. Alle sæt var tætte og holdet spillede på et  pænt højt niveau.

20/1 2018       Mix 1 debutterer i den bedste Mix-række med 2 hjemmekampe
17/1 2018       Mix 1 vandt pokalkvartfinalen 3-1 og er nu i semiffinalen.
10/1 2018       Mix 2 tabte deres første kamp i Lui-cuppen. Men spillede godt.
21/12              Mix 1 vandt efterårets sidste kamp (i Holbæk) 2-0 og er nu rykket op i MIX 1 rækken.
16/12             Juleturnering med Ultraviolet lys. Stor succes. Efterfølgende en festlig Julefrokost
12/12            Vi tabte årets JuleBattle til TD-Volley. (2-3). Tillykke til TD og tak for øl, selvom vi tabte. Vi bytter roller næste år.
29/11 2017:  Mix 1 har vundet deres række. Holdet mangler dog 1 kamp mod korsør d. 21/12.    
25/11 Mix 1 spiller udekampe. 

11/11 2017: Helsingør VK afholder træningsturnering med deltagelse af Amager VK

29/10 2017:  Helsingør VK afholdt et DGI stævne med deltagelse af 7 hold. Et blandet Mix 2-3
hold deltog og spillede mange gode kampe og vandt den 6 og sidste kamp.
28/10 2017:  Mix 1 vandt deres 2 hjemmekampe og fører nu rækken suverent.
1/10 2017 :   Mix 1 vandt deres 2 første ude kampe. 
30/9 2017:   Mix 2 og 3 deltog i SVBK stævne i Sundby.
27/9 2017:   Mix 1 vandt første kamp i Pokal-turneringen 2-0 mod Rødovere Statsskole
24/9  2017:  Et hold fra Mix2 og 3 deltog med succes i DGI's stævne i Vejby.
14/ 9 2017:  Der er meldt spillere til stævner og turneringer. Men der er plads til flere, så kom frisk. Tilmed på Holdsport. Velkommen til alle de nye medlemmer. Super godt.
 
September 2017: Husk KLUBFEST Lørdag d. 18. November.  Se mere på Holdsport.
 
August 2017. Så er lodtrækningen for MIX 1 pokalkampe fundet. I første runde møder vi Rødovre på udebane onsdag d. 27./9 og Amager på hjemmebane onsdag d. 11/10.
 
August 2017. Vi er i fuld gang med indendørs træningen i vore nye omgivelser med 3 baner. Hallen summer af liv og vi er over 20 til træning hver gang.
 
19/8 En fantastik dag på stranden. Mange hold og mange gode kampe i sommervejret til Helsingør Mesterskaberne i Beachvolleyball. 
 
10/8. Endnu en fantastisk aften på Gummistranden.