Nyheder

Kvindevolleyball vender tilbage til Helsingør efter 30 års pause

17. september 2019, 13.22

Sidst Helsingør havde et damehold i Turneringsrækkerne var for 30 år siden, da det mange-, mange-dobbelte mesterhold takkede af. 


På lørdag d. 21 september vender turneringsvolleyball så tilbage til Helsingør, hvor 

Kl. 10.00 Dame 1 spiller mod Gladsaxe-Lyngby 

Kl. 12.00 Herre 1 spiller mod Aarby fra Kalundborg.

Begge kampe spilles på Borupgårdskolen, hvor alle er velkomne. 

Dame 2 skulle også have spillet samme dag, men deres kamp mod Frederiksberg er blevet udsat. 


I forbindelse med den nye sæson har Helsingør Volleyball klub fået en ny hovedsponsor ved Tandlæge Betina Grønbæk. Det er et samarbejde, som vi glæder os rigtig meget til.


Med dannelsen af Dame og Herreholdene og med flere træningstider, så har klubben igen fået mulighed for at tilbyde nye spillere velkomne, også til Mix hold, så kom frisk.

Kig forbi på lørdag og mød os. 

VIGTIG INFO TIL ALLE

20. august 2019, 09.54

Der er nu oprettet følgende hold i Holdsport: Dame 1, Dame 2, Herre 1, Herre 2, Opstartshold og Motionshold. 


Alle spillere er tilknyttet et af disse hold. Der betyder, at man fx alene får kommentarer mm fra sine "egne holdspillere". Trænere får selvfølgelig fra de hold de er trænere for. Der sendes som udgangspunkt alene erindringsmail ud i opstartsfasen.  Husk at du selv kan vælge kalendere. Vi har dermed sagt farvel til at styre med "spillerfarver".  Bemærk at man, hvis man vil, godt kan vælge kun at træne på manddagsholdene (giv i så fald lige Jørn besked).


Der er pt lagt de trøjenumre ind på de enkelte hold, som spillerne tidligere havde. En spiller kan godt have forskellige numre på forskellige hold. På er tidspunkt får alle spillere tilbudt en trøje, hvorfor man bl.a. skal vælge nummer. Spillere på holdet der er langtidsskadede eller på barsel kan desværre ikke ses.


Dertil er alle spillere også tilknyttet et mandags træningshold fra kl. 20.00. Det forventes at det senere opdeles i fx: Mix 1, for spillere der deltager i LUI-cup, Mix 2 for spillere der ikke deltager fast i turneringer, Mix 3 for spillere der ønsker at spille på Damehøjde.


Opstartsholdet for nye spiller samt for alle spillere der ønsker sig noget specialtræning (og vil møde de nye spillere og gøre deres velkomst/træning bedre) træner i Salen mandage fra kl. 18.30 - 20.00. Send en mail eller andet til Jørn hvis du vil være med.


LUI-cup hjemme kampe spilles mandage, formodentlig fra kl. 20.00 i Salen.Så er vi klar til stævnet i morgen

16. august 2019, 11.39

Sjællands største frie Beachvolleyball stævne afvikles i morgen lørdag d. 17 august 2019.

Det er "De åbne Helsingør Mesterskaber 2019 for Beachvolleyball". Kom og kig på.

De første kampe forventes at gå i gang lidt over 9 og finalen forventes af blive spillet omkring 16.

I lighed med tidligere år håber vi på et fantastisk stævne og takke i øvrig vore sponsorer.

Beacholleyballtræinngen sluttede i går efter en super sæson, med træninger hver onsdag og torsdag.

Fra næste uge (onsdag) begynder indendørssæsonen med rigtig mange spændende tiltag.

Men hvis vejret er fint så er der jo intet til hindrer for at man på spiller beachvolley på andre dage, man kan jo benytte holdsport eller vores Facebook side til at annoncere efter medspillere.


Der er nedtælling til Årets Beach volleyball stævne lørdag d. 17. marts. Der er allerede tilmeldt 10 hold. Sjove kampe, præmier mm. Kom og vær med eller kom og se på og få en hyggelig dag.

12. august 2019, 15.30

Sand, meget sand, faktisk 50 tons.

8. marts 2019, 16.10

Vi har nu truffet aftale om at vi får leveret ca. 50 t. sand til vore Beachvolleyball baner. Vi har i perioder måttet købe sand i dyre domme til banerne (24 t. pr. år / 10.000 kr.)


Men sidste år læste Formanden i avisen at man flyttede sand fra Hornbæk stranden til Gilleleje. Vi fik så aftalt og leveret ca. 12 t. af dette sand. I år har vi igen rettet henvendelse og får nu 50 t.


Der bliver noget at flytte rundt på og fordele på banerne.

Stor succes for Helsingør Volleyball klub. Både pokal-dameholdet og Mix1 er gået videre til Pokal-semifinalerne.

7. marts 2019, 12.11

Damerne møder DTU fra den bedste kredsdamerække, som de reelt fører. DTU er et ungt og spændende hold, med et stort potentiale. De spiller frisk til, men mod ikke vore damers teknik og routine kan hjælpe på vej til sejr.

Herrerne møder VAGS, et pokalhold der ikke deltager i den almindelige mixturnering for kredshold, men som med forbundets billigelse bl.a. består af  5 aktive mandlige 1. og 2 divisionsspillere. VAGS har på den baggrund været i Kreds-Pokalfinalen for Mix hold de sidste 6 år og vundet de fleste. Helsingør spiller for deres chance, men ret beset er det ulige vilkår at vi fx stiller en dameblokade op mod en tårnhøj nuværende mandlig 1. divisionsspiller, der i aftenens anledning rykker fra herrenethøjde ned på mixnethøjde. Vi må formodentlig trøste os med, at vi sammen med Holte-Farum, der ligeledes blev slået ud af divisionspillere, er de bedst placerede rene kredspokalmix hold i årets pokalturnering.

Pokalkampene spilles således:

Damekamp. Mandag d. 11. marts kl. 20.30 på Borupgårdskolen

Mixkamp. Onsdag d. 13. marts kl. 20.30 på Borupgårdskolen

Mød op og støt vore hold

Mix 1 vinder årets 2 første kampe

14. januar 2019, 11.56

Mix 1 fik revanche over Glostrup og vandt en overbevisende 2-0 sejr efter en koncentreret indsats. Glostrup var trætte efter deres 1 kamp og manglede et par spillere, men ikke destro mindre var det et godt spillende Helsingør mandskab. 2 kamp blev vundet komfortabelt over Amager VK, som havde svært ved at dæmme op mod Helsingør holdets server.

Dame 1 vinder pokalkamp.

16. november 2018, 10.47

Historisk sejr. Vi skal tilbage til 1980'erne, hvor vi sidst havde et damehold (9 mesterskaber i træk (et enkelt helt uden at afgive sæt). (I kan læse meget mere om dette og hint på vores hjemmeside under "50 år med gode historier) Dameholdet var gennem alle år ubesejrede af danske hold, og det er vi så stadig en del år efter. For vores damehold, bestående af damerne fra Mix1 og 2 spillede helt forrygende i går aftes og vandt pokalkampen mod Frederiksberg. Det betyder at holdet med al sandsynlighed går videre til 1/4 finalerne, også selv om det skulle blive til nederlag i sidste pujlekamp mod stærke Himmelev. Men hvorfor skulle egentlig det, vi står også stærkt. I går tog mix 1 spillerne det ansvar til sig som de skulle og løste det aldeles glimrende. Mix 2 spillerne viste meget høj klasse, så det var et meget homogent og godt spillende hold. Glædeligt var det med Eva L. tilbage på banen. Der var rigtig mange gode hævninger (og mange gode fremspil fra medspillerne). 1 sæt blev tabt 26-24, hvilket betød at vi ikke kunne skifte så meget ud som planlagt. Det gik ud over Nina, som fik lidt svære betingelser ved først at komme på banen efter 2 sæt ude. Men hun fik straks vist sit store potentiale med et stærk smash og gode server. Da Eva måtte holde en pause i 4 sæt måtte vi foretage en planlagt omorganisering af holdet, hvor Mette så spillede enehæver. Det blev løst ganske fortrinligt, men det kostede desværre så Nina sættet. Kampen blev vundet 3-1 (de sidste sæt 25-16, 25-21 og 25-19). Stor tak til Peter, Trine M. for dommertjans, Lasse og Stig for sekretærarbejde. De tog alle en træningsaften ud af kalendere for at hjælpe til. Det kan ikke være anderledes end at vi hjælper hinanden med disse tjanser, men vi må se om vi ikke til næste år kan fordele dem på mange flere hænder, dvs uddanne flere dommere og sekretærer.

Nyd billeder og Stig´s gode videoer fra kampen på vores facebookside.


Mix 2. Vinder 1 kamp og taber 1 knebent.

12. november 2018, 10.25

Så oprandt dagen. Mix 2 vandt deres første kamp i SVBKs turnering. Det blev en 2-1 sejr og Enghave, mens det i kampen før var blevet et uhyre knebent nederlag 1-2 nederlag til Værløse. Spillet bliver forsat bedre og bedre og organisationen hænger fint sammen. Hvis nogen skal have ros fremfor andre, så må det blive Oliver, som binder holdet fint sammen. Eva C. fik comeback og klarede sig fint. Men det blev dog en beskeden spilletid som libero, for at lægge blødt ud.
Mixholdets næste kampe er hjemme på lørdag. Men allerede mandag spiller Mix 1 pokalkampe i Taastrup. Og på onsdag er dagen, hvor Helsingør VK igen deltager med et kvindeturneringshold. Det sker på hjemmebane på onsdag.

Helsingør Volleyball Klub. Fuld fart frem.

6. november 2018, 14.10

Fuld fart frem. På vej mod de 70 medlemmer og mange aktiviteter. November og første uge af december bliver en interessant tid for vore Mix 1 og 2 spillere. Ikke mindre end 21 kampe i 7 forskellige turneringer er de involveret i, på kryds og tværs. Vi mangler pt. et tilbud til vore Dame 2 og Herre 2 hold, men der er afsat tid til dedikeret træning for begge hold (og med trænere). Inden længe arrangere vi træningkampe for Herre 2 med 2 klubber, vi er i kontakt med. Dame 2 og Herre 2 og også "Motionsholdet", samt de der kan/vil være med fra de øvrige hold, kan gratis tilmelde sig SVBK's alternative stævner

Indvielse af den nye opvisningsbane med sejr over LUI i LUI-Cuppen

24. oktober 2018, 11.35

Vores nye, flotte opvisningsbane blev indviet i går med en 3-1 sejr i LUI Cup turneringer over LUI. Både Mikkel V. og Trine C. debuterede med gode indsatser for klubben i "officielle" kampe (nu mangler vi blot at de iklæder sig klubtrøjer :-)) , men de sang begge så flot med på den traditionelle sejrssang "Der er dejligst ved Kronborg" (som afsynges i sin helhed ved julefrokosten). 
Holdet bestod af Trine C., Mette, Niels, Said, Lasse, Mikkel, Jørn og Stig. Sidstnævnte vandt i øvrigt en stribe flotte lops.
Næste LUI-cup kamp er hjemme d. 5/11 i en måned der byder på en stor mængde Mix og Mix 2 SVBK Mix- turnerning kampe samt ude og hjemme kampe i SVBK's Pokal-turnering for både Mix1- , Mix2- , Dame- og Herre- hold. Ja du læste rigtigt, nu er der også Dame- og Herre- volleyballkampe i Helsingør.

Helsingør afholdt succefuldt DGI stævne (vi modtog i hvert fald ros)

24. oktober 2018, 11.33

Der blev spillet og kæmpet til Helsingør VKs DGI stævnet. Helsingør holdet vandt 1 og tabte 2 kampe. Oliver viste hævertalent, Annette havde mange gode bolde, Sylwia fortrængte sygdom og dominerede midten. Nogle havde en offday, det har man nogen gange. Men de viste at man kan kæmpe alligevel. Ninna viste potentialet, men fik desværre forstuvet tommelfingeren. Også Said fik vundet gode bolde og havde dagen redning. Og så var der dagens store lyspunkt, Trine C. som viste hvorfor det er godt at hun er begyndt igen. En god lang volleydag og en stor tak til Mette som stævneleder, Annette for hjemmelavede boller og Stig for ditto romkugler. 

Helsingørmesterskaberne i Beachvolleyball 2018

20. august 2018, 15.27

Helsingør Volleyball Klub afholdt i weekenden Helsingørmesterskaberne i Beachvolleyball.


Efter mange gode og spændende kampe genvandt de 2 sidste års vindere Patrick Michel og Jens Eriksen mesterskabet og kan nu igen kalde sig Helsingørs bedste Beachvolleyballhold.


Men først efter en uhyre tæt og velspillet finalekamp, hvor  Johan Kidholm og Mikkel K. Dahlerup længe så ud til at bringe finalen ud i et 3 og afgørende sæt.


Vejret var perfekt til Beachvolleyball og der blev afviklet 20 kampe på de 2 fine baner på stranden med udsigt til Kronborg.


Helsingør Camping var så venlige at låne en stor grill ud, så Helsingør Volleyball klub kunne byde på grillpølser mm. til spillere og tilskuere.


Der var mange gode præmier fra Hotel Marienlyst, Alf’s køreskole og DRs idrætsforening. Sidstnævnte låner i øvrigt Beachvolleyballbanerne til et internationalt sportsstævne i næste uge.


Desværre måtte B-rækken aflyses med kort varsel grundet skader hos flere hold, men A-rækkens slutplaceringerne blev:


1. ”Så er der koteletter i fad” (Patrick og Jens)


2. ”De nye Gutter” (Johan K. og Mikkel K.D.)


3. ”One Hit Wonders” (Mikkel og Said)


4. ”The T(h)e(a)rminators” (Thea og Lasse)


5. ”E.B.V.H.L.S.T.” (Poul og Jørn)


6. ”G.& T.” (Gina og Thomas)


7. ”Team Fællesbad” (Oliver F. H. og Magnus)


8. ”Holmgrenerne” (Oliver og Far)

​De åbne Helsingør Mesterskaberne i Beachvolleyball 2018. Søndag d. 19. august 2018.

4. august 2018, 15.28

De åbne Helsingør Mesterskaberne i Beachvolleyball 2018.  Søndag d. 19. august 2018.


I år spilles der 2 turneringer.


Turnering A. 2-3  player turnering. Højest 2 herrer på banen ad gangen.


Turnering B. 2-4 players turnering. Højest 2 herrer på banen ad gangen. Modtagning med fingerslag accepteres.


Spillere kan være både kvinder og mænd. Holdene kan bestå af så mange spillere man ønsker. Der kan skiftes ud efter de almindelige regler for udskiftning..


Selve stævnet forventes at begynde kl. 9.00 og slutte kl. 17.00 med efterfølgende præmieuddeling. Herom nærmere når antal hold og turneringsstruktur kendes.


Deltagelse i turneringen er gratis og Helsingør VK giver en beskeden frokost.


For at deltage skal du blot melde dit hold til senest torsdag d. 16. august ved at sende en mail til [email protected]


Skriv dit navn og emailadresse samt holdnavn, niveau A eller B og evt. holdmedlemmer.


Hvis du ikke har noget hold, men gerne vil være med, så meld dig til og vi vil forsøge at indplacere dig på et hold.


Vi håber du kommer og får en rigtig hyggelig dag.


Tilmeldte hold pt.:


A- turneringen:


Team Fællesbad (Oliver F. Hansen og Magnus H. Eriksen)


Holgrenerne (Oliver Holmgren og fædrene ophav)


One Hit Wonders (Mikkel Walmar og Said Badran)


G.& T. (Gina og Thomas)


Elsinore Beach Volley Hot Lips Star team (Poul B. og Jørn)


B- turneringen:


Hold under udarbejdelse:  Amalie med Nikolaj og Kaspar


Hold under udarbejdelse:  Annette, Eva C. ,Karen m.fl.)

30. juli 2018, 21.45

Indbydelse til Helsingør Mesterskaberne i Beachvolley 2018.


  Søndag d. 19. august 2018 kl. 9.00 afvikler vi Helsingør Mesterskaberne i Beachvolleyball.


 I år spilles der 2 turneringer.


Turnering A. 2-3  player turnering. Højest 2 herrer på banen ad gangen.


Turnering B. 2-4 players turnering. Højest 2 herrer på banen ad gangen. Modtagning med fingerslag accepteres.


Spillere kan være både kvinder og mænd. Holdene kan bestå af så mange spillere man ønsker. Der kan skiftes ud efter de almindelige regler for udskiftning..


Selve stævnet forventes at begynde kl. 9.00 og slutte kl. 17.00 med efterfølgende præmieuddeling. Herom nærmere når antal hold og turneringsstruktur kendes.


 Deltagelse i turneringen er gratis og Helsingør VK giver en beskeden frokost.


 For at deltage skal du blot melde dit hold til senest torsdag d. 16. august ved at sende en mail til [email protected]


Skriv dit navn og emailadresse samt holdnavn, niveau A eller B og evt. holdmedlemmer.


 Hvis du ikke har noget hold, men gerne vil være med, så meld dig til og vi vil forsøge at indplacere dig på et hold.


Se nærmere på www.hevk.dk eller på vores facebook side.


 Vi håber du kommer og får en rigtig hyggelig dag.

Udlånte bolde til Beach

6. juni 2018, 16.05

Følgende har hver 1 stk. beachvolleyballbold:

Oliver, Mette, Eva C., Annette og Jørn.

Dertil har vi 2 ekstra bolde, der skal pumpes op lidt ofte (de holder ikke luft mere end et par sæt).


Beachvolleyballbanerne er så klar. Der er nu lagt permanente banebegrænsere på banerne

31. maj 2018, 10.27

Tirsdag blev banerne indviet med permanente banebegrænsere. Det er et flot syn. 

Så må vi krydse fingre for at de behandles pænt og får lov til at blive liggende. 

Vi har et ekstra sæt, hvis der er nogen der skal ud og spille på andre baner.

Vi har også en transportabel volleyballbane.

Begge dele samt bolde kan lånes ved henvendelse til Formanden

Flere hold til Challenger Cup: Holdet Fortnite (En fransk djævel af en smash og en usleben diamant/marabou)

22. maj 2018, 14.02

Holdnavn: Fortnite


Holdmedlemmer: Patrick Michel & Martin Petersen


Holdleder: Patrick Michel -  Mail: [email protected]  /// Tlf.: 2671 7311 


Forventelige styrke: A - En fransk djævel af en smash og en usleben diamant/marabou


Forventelige antal deltager: 2 (Helst ikke flere, men spørg gerne om nødvendigt)


Endnu et hold til Challenger Cup. Holdet "99. Nær de 100"

17. maj 2018, 11.09

Se mere på www.hevk.dk og på facebook

Beachvolleyball og Challengerturneringen

30. april 2018, 15.36

BEACHVOLLEY. Årets Challenger Cup er nu åben for tilmeldinger, også for ikke medlemmer . Dan et hold, til meld jer turneringer (gratis) og udfodr andre til en omgang Beachvolley.  I kan spille hvorsomhelst og nårsomhelst, men der er også reserveret baner hver onsdag aften til kampe. Se "Kalenderen". Se mere under fanebladet Beachvolleyball.

Generalforsamling 2018 for året 2017​ afholdes onsdag d. 23. maj 2018

16. april 2018, 10.11

Der indkaldes herved til Generalforsamling iflg. vedtægterne til afholdelse onsdag d. 23. maj 2018 kl. 19.00 på Borupgårdskolen.

Der vil på hjemmesiden www.hevk.dk under punktet Organisation, Udvalg mm./ Generalforsamling 2018 for året 2017 blive offentliggjort dagsorden mv.

Mix 2 leverede en godkendt indsats

16. april 2018, 09.13

Mix 2 spillede her til aften mod Værløse. Helsingør holdet tabte efter 3 spændende sæt, hvor der blev vist noget godt volley. Bedste spillere var Eva L med mange gode aktioner og Niels med blandt andet nogle gode blokader. Men flere gjorde det rigtig godt. Der er ingen tvivl om at Helsingør kunne havde vundet hvis man havde spillet stramt. Men da kampen blev spillet i en træningstid, så valgte man en lidt mere social tilgang til kampen, også i lyset af at det var sidste hverdags kamp.
Næste år vil vi formodentligt satse på at spille weekendkampe, således at det ikke kolliderer med træning.

Mix 1. 1 vundet og 1 tabt

9. april 2018, 11.39

Mix1 spillede i går 2 kampe mod 2 af topholdene. Vi vandt den første kamp mod Holte-Farum efter en forrygene start på 1 sæt, som efterfølgende vandt 25-20. I andet sæt spillede Farum-Holte rigtig godt og vandt fortjent 25-16. 3 sæt blev en særdeles spændende affære, hvor vi igen lagde godt ud, men blev hentet midt i sættet. Efter en hæsblæsende afslutning vandt vi 18-16 og dermed kampen. I den efterfølgende kamp mod DTU halsede vi efter. Det unge DTU hold stillede med 14 spillere, heraf 2 liberospillere og de var virkelig sammenspillede og havde mange gode spillere. Vi var nok kørt lidt trætte, både fysisk og mentalt, men fik spillet en god omgang volley. Dog kunne vi ikke få kampen ud i 3 sæt, men tabte 25-20 og 25-15. I den sidste kamp vandt Farum-Holte 2-1 over DTU, som så alligevel virkede matte efter kampen mod os. Efter en del afbud til vores hold trådte Said til med kort varsel og hjalp godt til. Tak for det. Rigtig mange gjorde en god figur i dagens kampe, men set over begge kampe går fidusbamsen til Thea, der holdt niveau i alle 5 sæt.

Mix 2 vandt 1 sæt over Holte-Farum og leverede en god indsats

9. april 2018, 11.37

Mix2 vandt  onsdag aften 1 sæt over Holte-Farum's LUI-cup hold og leverede en rigtig god indsats kampen igennem.  Som sædvanligt spiller modstanderne i LUI-cuppen med blot 2 damespillere på banen, hvorfor vi også gør det. Det er lidt ærgerligt og måske noget vi skal tage op med DGI/LUI, hvis vi I næste sæson skal deltage her. I SVBK må der fx højest være 3 herrer på bane af gangen i Mix-rækkerne.  Men I hvert fald fører det til at vore damer ikke får så meget spilletid, som de ellers kunne i LUI-cuppen. Der var mange gode præstation og med en smule mere skarhed i de afgørende bolde kunne Helsingør holdet godt have fået kampen ud i et 5 sæt. Svoap spillede og styrede tropperne med sikker hånd. Eva L er et stort aktiv på holdet ved at få organiseret spillet og Annette viste stort overskud med at få en kampgejst ind på holdet. Næste opgave er allerede på onsdag hjemme mod Værløse. 

Helsingør er ude af Pokalturneringen

28. marts 2018, 12.00

Helsingør Volleyball Klubs Mix 1 spillede tirsdag aften semifinale i SVBS pokalturneringen mod det stærke Frederiksberg hold CBS.


CBS vandt fortjent kampen 3-0 med sætcifrene 25-19, 25-15, 25-17.


På forhånd var Helsingørholdet på en vanskelig opgave, dels er CBS suveræne i den almindelig turnering, dels råder holdet over stærk 2 meter høj hovedangriber.


Helsingørs strategi var at dæmme op overfor CBS’ høje mand ved at på skift at indskifte mænd som blokadespillere i stedet for kvinder. Lidt som man i håndbold laver forsvars/angrebsudskiftninger.


I mix-volleyball er det dog lidt kompliceret idet der højest må være 3 mandlige spillere på banen ad gangen, hvorfor der så skal være dobbeltudskiftninger samtidigt med at man kun må skifte den samme spiller ud 1 gang.


Desværre blev Helsingørs højeste spiller, som var en stor del af denne strategi, syg og måtte melde afbud kort før kampen. Dertil viste det sig at den ambitiøse plan i praksis var vanskelig at gennemføre, hvilket gav en del uro på holdet.


Helsingør holdet fulgte pænt med i alle sæt, men i alle 3 sæt kom man ind i nogle uheldige opstillinger hvor CBS’s angribere havde for let spil, hvilket kostede for mange point.


CBS var bedre på dagen, hvor flere af Helsingørs herrespillere ikke helt levede op til niveau.


Dagens fighter blev Mette Lorenzen, som efter at have taget fuldt tælling (ramt i hovedet af et hårdt smash af CBS høje mand) ufortrødent spillede videre og viste vejen.


Selvom en finale havde været spændende, så er semifinalepladsen er et tilfredsstillende resultat for det nystartede Helsingørhold, som rykkede op i den bedste række efter at holdet før jul vandt Mix2 rækken.


Der var pænt mange tilskuere til kampen (tak til alle fremmødte), som blev ledet af DT dommer Allan Laursen, der havde taget turen helt fra Lund til Helsingør


Næste turneringsopgave for Helsingør holdet er på udebane søndag d. 8. april.

Største kamp i nyere tid. Pokalsemifinale mod CBS tirsdag d. 27. marts kl. 19.45. KOM OG STØT

23. marts 2018, 12.56

Den foreløbig "største" kamp i  klubbens nyere tid (se note nedenfor)  spilles tirsdag d. 27. marts kl. 19.45. Det er Pokalsemifinale i SVBK mod det stærke hold fra CBS (Frederiksberg). CBS er ubesejrede i Mix1 rækken og råder over en række gode dame- og herrespillere, og så lige en gut godt over 2 meter.  

Men mon ikke vi kan give dem kamp til stregen. 

Kom og støt op med en god klubstemning, der skulle være en vand eller øl til de fremmødte.

Note: I 70'erne var Helsingørs Herrehold blandt landets bedste med flere 2 og 3 pladser både i Danmarksturnering og i landspokalturnering. I den første pokalturnering herhjemme tabte vi til Middelfart i den TV-transmitterede finale.  De blev også dansk mester foran os. Men året efter opnåede vi at være blandt Europas 5 bedste hold. i Europacuppen. Jørn var med hele vejen gennem (og er træt af 2 pladser). Helsingørs Damehold er det mest suveræne damehold herhjemme gennem tiden og vandt samtlige DM titler og Pokalfinaler i årene fra 1979 til 1987 og sluttede i øvrigt af med en bronze 1989. Annette var med 1 år eller 2 og hentede DM medalje. Læs mere om klubbens anekdoter på hjemmesiden under "50 år med gode historier".

Sejr til MIX 2 over RS

22. marts 2018, 11.55

Mix 2 - RS 3 - 2. YES, Der er dejligst ved Kronborg.........


Mix2 vandt en spændende udekamp i LUI-Cuppen over Rødovre Statsskole. Det vindende hold bestod af Nikoline, Eva C., Annette, Niels, Stig, Said og SvOAP. Stort tillykke.


Næste opgaver for Mix2 er hjemmekampene onsdagene 4/4 og 11/4 mod henholdsvis Farum-Holte og Værløse samt stævnet DGI stævnet søndag d. 15/4.


Mix 1 spiller sikkert en udsat hjemmekamp samme onsdag d. 11/4.


De herre og damespillere, der ikke er involveret i kampene træner sammen fra kl. 20.00. Damerne træner formodentlig fra kl. 19.00. Mød derfor talstærkt op, så jeres holdkammerater har nogle at spille med. :-) 

Mix 2 spillede en række gode kampe til stævnet i Vejby, selvom de var det eneste rigtige mix hold

12. marts 2018, 15.19

Mix 2 spillede en række gode kampe til dagens Stævne i Vejby. Sæt blev vundet, sæt blev tabt, men der blev kæmpet i dem alle. De 3 piger Stine, Annette og Nikoline smashede og arbejde godt og drengene Stig, Svoap, Jørn og Said ydede en brav indsats. Svært at udpege dagens spiller, men Saids spektakulære redninger må være dagens oplevelser. Til det lidt negative hører at vi til tider havde alt for mange servefejl, det kan vi gøre noget ved. Men også at det er lidt surt at alle modstanderne reelt ikke spiller mixvolley, men gør nogle halv gode/dårlige herrer bedre ved at stille op med næsten rene herrehold (blot med med 1 stk, dame for syns skyld) og så spille på lavt net, mod damespillere og med ingen regler for netfejl. Så bliver de fleste herrehold lige pludselig bedre. Det er formodentlig et problem at skaffe damespillere for en del hold, men det må de gøre noget ved. Som det er nu så har det intet med mix-volley at gøre. Følgeligt valgte vi at spille med med blot 2 damespillere, blot for at kunne matche holdene med 1 damespiller blot lidt fysisk. Det betød at vi ikke kunne skifte så fair ud, som vi gerne ville. Bortset fra det, så var det et hyggeligt stævne, med mange flinke modstanderhold.

Så kom Mix 1 på tavlen

12. marts 2018, 15.18

Mix 1 vandt ubesværet hjemmekampen mod Gentofte i dag. Rigtig mange spillede en god kamp. Det blev til en fin debut for Tatiana, som faldt rigtig godt ind på holdet. Og viste, ikke overraskende, fint samspil med Josef. Rødovre Statsskole mødte ikke op og i princippet vinder vi så en skrivebordssejr. Vi har dog tilbudt dem at spille kampen hos os onsdag d. 11. april, for en mere sportslig afgørelse. Ellers er næste store opgave pokalsemifinalen mod det stærke hold fra CBS. Kampen spilles tirsdag d. 27. marts kl. 20.30. på Borupgårdskolen. Kig ind til en spændende dyst.

Ny Hjemmeside. https://www.holdsport.net/klub/helsingor-volleyball-klub

14. februar 2018, 10.13

Klubben har nu fået en ny hjemmeside som er en integreret del af Holdsport. 


Dvs. du kan se kalender mm. på hjemmesiden og logge dig ind på holdsport samme sted. 


Hjemmesiden er nu mere fremtidssikret end tidligere og administreres via vores Holdsport side.


Nu mangler vi blot at få vores "gamle" navn HeVK tilknyttet siden.


Du kan google hjemmesiden eller følge linket : https://www.holdsport.net/klub.

Ældre nyheder (fra tidligere sæsoner)

20. februar 2018, 13.49

Sidste NYT, historik


 10/8 Følgende hold er allerede tilmeldt: til Beach turneringen


Team EVMI (Eva og Mikkel)
La Bombe & Toke (Patrick og Toke)
The Girls (Celeste og Jane
Helsingør All Star Team (Poul og Jørn)
The broken rib (Thomas og Gina)
 
13/7 Trods mange på sommerferie spilles der fortsat beach hver torsdag aften kl. 19.30. Vejret var super godt (det regner aldrig torsdag aften på Gummistranden) og vi fik spillet 6 sæt før vi blev trætte.
 
10/7 Udstyret til indendørssæsonene er ved at være på plads. Nye stænger, net, antenner, boldvogn. De bliver så godt på Borupgårskolen onsdage kl. 20.00.
 
8/7  Helsingør Volleyball spiller turneringskampe under SVBK i MIX turneringen. Samtidigt har vi budt ind på et 1 dages stævne under DGI's turnering (afholdes d. 29/10)
 
6/5  10 mand flyttede 32 t, sand, så nu er beachvolleyballbanerne klar tl brug. Tak til de 7 supergutter fra TD volley og til de 3 fra Herreholdet, Klubbens resterende hold og spillere kan nu nyde banere, og må så give en hånd en anden gang.
1/5 Mixholdet deltog i LU finalestævnet og blev nr. 3. Holdet vandt alle kampe i indledende pulje 3-0 og gik videre til finalepuljen. Men her måtte vi grundet skader og forfald stille med 5 spillere, hvilket ikke rakte til at fortsætte sejrstimen. Så på den baggrund var en 3 plads blandt 9 hold en fin afslutning, og vi fik en "sejr" øl.
 
28/4  Generalforsamling afholdes torsdag d. 18. maj på Gurrevej Skole Kl. 18.00. Efterfølgende er der mulighed for at spille volleyball.
 
24/4 Der udbydes en Challenger Beachvolleyball Turnering.
 
24/4 Klubbens emailadresse er nu [email protected]
 
29/3 Bestyrelsen har flere gode ting under opsejling. Herunder mere sand til beachvolleyballbaneren, afholdelse af Helsingørmesterskaber i Beachvolleyball, beach-challengerturnering hen over sommeren, nye træningsfaciliteter, sponsoraftaler, klubtrøjer, indendørsturneringer i næste sæson, klubfester og meget mere.
Hvis du har lyst til at medvirke til at sætte skibene i søen, så meld dig til et af de udvalg som nedsættes. Kontakt allerede nu bestyrelsen, hvis du er interesseret.
 
26/3 Mixholdet deltog i sæsonens sidste stævne og blev nr. 3. Samme placering blev det til over hele sæsonnen. Flot, uden at være prangene :-)
 
14/3 Der blev afholdt ekstraordinær generalforsamling. Bestyrelsen blev udvidet fra 3 til 5 medlemmer og mindre vedtægtsændringer gennemført. Tak til Trygve for god ledelse som dirigent.
 
12/3 Mixholdet endte sidst til Mix-stævnet, trods en god begyndelse med sejr over Farum. Celeste debuterede og lavede fine ting.
 
2/3 Herreholdter fik ikke brudt stimen, men tabte til et godt organiseret TD - volley hold.
 
21/2 Mixholdet vandt 3-0 ude over Lynge. 
 
3/2 Der arbejdes på flere planer med spændene tiltag for næste sæson. Bla. med at få klubbens træniingstider mere samlet. Et af de første resultater er et nyt flot Logo. Tak til Gina m.fl.
 
31/1 Mixholdet spillede en svær udekamp mod formstærke Farum-Holdet.
 
29/1 Miholdet blev nr. 3. ved stævnet.
 
12/1 Hereholdets træningskamp mod TD volley. TD vandt 3-2 i en lidt rodet forestilling. TD har nu vundet 2 opgør (de 2 seneste) og vi må se at få brudt den stime.
 
8/1 En lille flok var til Nytårsstævne. 5 * 2 sæt uden pauser, men vældig hyggeligt.
 
6/1 Der er et ungdomshold (16-17 årige piger) under opsejling.
 
5/1 Godt fremmøde til dame- og herretræning her i det nye år. Dejligt
3/1. 2017's første træningsaften blev en kold affære for mixholdet. Gurrevej skole havde enten glemt at åbne eller glemt af afmelde. Uanset hvad måtte 10 spillere tage hjem igen. Vi har fået en beklagelse fra skolen.  
 
Årest Julebattle, blev efter en dramatisk dyst, vundet af TD volley. Tilllykke med det flotte resultat. Nu må I se om I kan følge op på det i det nye år. :-)
 
Årets Julebattle torsdag d. 15. december kl. 19.50. Entreen er gratis. Kom og få en volleyballfest. Kampen mod TD volley bliver livesteamet med kommesatorer, men det er sjovere at være der selv. Helsingør Volleyball stiller op i en forstærket mix udgave, så der skulle være grobund for god volley.
Skulle Helsingør Volleyball Klub gå hen og tabe til TD volley, så kan DU sige til dine børn og børnebørn; Jeg var der, da det skete :-)
Se HUSK i øvrigt TD's fantastiske video om kampen på facebook (vores eller på TD's facebooksside).
 
8/12. Der er gået lidt jul og desværre også sygdom i den. Således har der være mange afbud til både Herre og Dame træningen. Men vi har dog gennemført gode træninger og er klar til årets sidste træninger i næste uge.
 
3/11. Træningskampen mod TD Volley blev en tæt affære, som Helsingør Vollleyballklub trak sig sejrrigt ud af. Tak til Mette og Gina for god hjælp i flere sæt.
 
3/11 Mette begynder som med-træner for det stærkt besatte damehold. Det skal nok blive godt.
        Herreholdet spiller træningskamp mod vore unge venner fra TD-volley
        Det bliver spændende om vi kan fortsætte sejrsstimen.  
 
30/10 Mixholdet deltog i et stævne. Spillede 5 kampe bedst af 2 sæt. De 5 sæt blev vundet. Det blev spillet noget godt volley. 
 
18 og 20/10: Skolen har lukket, men vi vender stærkt tilbage efter ferien
14.10. Herre: Træningskampen mod TD Volley blev vundet meget knebent. Vi var lidt rustne og manglede angreb, TD havde et godt forsvar. Men en sejr er en sejr. Vi skal nok spille bedre næste gang, hvis sejrsstimen ikke skal brydes.
Dame: Træningen gik rigtig godt. Der var mødt 11 frem denne torsdag og spillet begynder så afgjort at ligne noget.
11/10.Mixtræningen er begyndt. Masser af gode og engangerede spillere.
7/10.  Der kom 7 nye spillere til Dameholdet. Fantastisk. Men vi er nu så mange at vi desværre må lukke for tilgang.
Til Herretræningen kom 3 nye spillere. Rigtig hyggelige gutter, som vi morderlig gerne vil have med i klubben. Men desværre var deres volleyballniveau en kende for lavt, så vi måtte sige pænt nej tak til dem. Vi har pt ikke træningstid at tilbyde, men måske kan vi få en tid om tirsdagen, så vi håber at de og andre nystartede kan mødes der.Det vender vi tilbage med.
 
6/10.
Dameholdet. Endnu et par stykker nye spillere mere til sidste træniing og der er anmeldt 3-4 nye til aftenens træning. Herved er vi nu oppe på så mange, omkring 20, at vi må lave ventelister.
Herreholdet. 3 nye gode spillere til træninng. Det ser godt ud. Der er forsat plads til lidt flere.
MIX-hold. Der er nu oprettet et MIXhold i klubben. Indtil vi får aftalt nærmere er der ikke åben adgang til holdet.
 
15/9. 3 nye piger til dameholdet. Super godt. Selvom der var en del afbud fik vi en god og sjov træning. Når vi bliver lidt flere, bliver det rigtigt sjovt. Vi er nu 8 spillere og kan sagtens bruge nogle flere. Kom frisk.
Herreholdet, bekymrende få fremmødte. Vi spillede træningskamp mod TD volley og fik en rigtig god omgang volley. Vandt 4 -0. Tak til den lånte spiller fra TD, som var en god hjælp, og som så kom på vinder holdet :-) Vi kan sagtens bruge nogle flere spillere, så bare kom, hvis du har lyst til at spille volleyball.
 
8/15. Dametræning: Vi var 5 piger til træning i torsdags. Vældig sjovt, men vi kunne godt være lidt flere.
 
Indendørstræningen er begyndt. Første træningsaften forløb fint. Men vi kan sagtens være flere, både på dame og herreholdet.
NB,  Dametræningen begynder kl. 18.30 og ikke kl. 18.00, Indtil videre.
 
I weekenden afholdt Helsingør Volleyball klub Helsingørmesterskaberne 2016 i Beachvolleyball.
Det blev en dejlig dag på stranden med masser af sjov volleyball.
Efter en lang række kampe med deltagelse af bl.a. hold fra TD Vollleyball og Espergærde Volleyball endte holdet "Mein block und La Boom" fra TD volleyball som mestre i 2016. Bedst placerede hold fra Helsingør Volleyball Klub blev "De ældre Herrer" som endte på en fin 3 plads.
Vi ser frem til gensyn til næste års mesterskaber.
 
Tidligere:
 
Vi er ved at gøre klar til de åbne Helsingørmesterskaber i Beachvolleyball d. 13. August.
 
Der spilles beachvolley hver torsdag på Gummistranden fra kl. 19.30.
HUSK: Det regner ALDRIG om torsdagen (fra 19.30) på Gummistranden.
 
 
Vi blev nummer 2 til TD's stævne, efter en misbrugt matchbold. Efter 7 timers volley og 8 kampe i bagende sol, mod unge mostandere. Men der var smil på alligevel.
Den 40 år gamle Elsinore Beach Volley Hot Lips Star Team trøje blev krænget på.
 

YES. VI HAR FÅET BEVILLIGET SAND. Jeg har bestilt 24 tons. Så torsdag d. 2. juni går vi på stranden. Sandet skal fordeles (alle 24 ton), så mød frisk op med rive og skovl. Så spiller vi bagefter.
 
Torsdag d. 25. maj spillede vi en miniturnering med de unge. 4 blandede hold, alle mod alle. Super godt og dejlig solskin.
 
 
Beachvolleybanerne er nu sat op, men vi savner fortsat sand. Vi arbejder på det på flere fronter.
 
 
Så vandt vi igen en kamp mod de unge. Men de udvikler deres spil for hver gang.
 
Beachvolley:
Vi kæmper for at få sand til beachvolleybanerne. Vi har mødt forståelse og opbakning for det fra Helsingør Kommunen, men ingen løfter. Vi håber dog at Kommunen kan se fornuften i at vedligeholde et idrætsanlæg, som benyttes i ca. 2.500 mandtimer sommeren over, til glædef for mange. Og hvor Helsingør Volleyball Klub sørger for banerne. Alt andet lige giver de også liv på stranden og er et aktiv for området.Vi krydser fingre. 
 
HUSK. Beachvolley i Hornbæk i 23 og 24 juli. Hvem vil med ? 
 
Gurrevej Skole fik igen spoleret en træningsaften lige før påske.Intet lys og ingen varsling.
Ikke den store forståelse fra skolen side. Vi har klaget og fået et "ikke-svar" med urigtige oplysninger og ingen beklagelse. Vi har klaget lidt mere vedholdende, men har ikke fået svar. Det er lidt kedeligt at man må være et brokkehoved for at påberåbe sig blot en nogenlunde anstændig behandling.
 
"Thors Hammer" er draget i Amager. God vind og kig forbi os en torsdag, inde eller ude.
 
Torsdag d. 31. marts 2016 vandt vi endnu en træningskamp. Vi er fortsat ubesejrede.
 
Vi har søgt om ekstra haltid (tirsdage) til efter sommerferien. Så der er håb om at vi fremover kan tilbyde 2 Herrehold samt 1 dame/mix hold på Gurrevej Skole.
 
Træningskampen torsdag d. 25/2 2016 blev vundet 3-0.  

Julebattle

28. november 2017, 14.10

Tirsdag d. 12. december JULE-BATTLE.  Mix 1 forsvarer klubbens farver mod TD Volley. Gratis adgang for supportere. Gurrevejskole kl. 20.00.

Julesjov og Julefest

28. november 2017, 14.07

Husk at tlmelde dig på holdsport. Det bliver så godt.

Mix 1 kampen mod Holbæk

28. november 2017, 15.47

Kampen bliver spillet torsdag d. 21. december i Holbæk

25/11 Mix 1 vandt deres 2 kampe sikkert 2-0 og er sikker på at slutte efteråret som nr. 1 i rækken.

28. november 2017, 14.05

Mix 1 vandt ubesværet over Rødovre Statsskole og Enghave og er nu sikker på at slutte som nr. 1. før sidste kamp mod Holbæk.

Sidste nyt. Nyheder i sæsonen 2017/18

27. februar 2018, 09.44

Nyheder i sæsonen 2017/18. Ældre nyheder findes i arkivet


21/2 2018     Mix 2 (Dame og Herreholdet) spillede en rigtig god kamp  udekamp mod Hillerød i LUI-cuppen.  Selvom det ikke blev til sæt i den ordinære kamp, så var det tæt på. 26-24, 25-21,25-10. Det efterfølgende træningssæt blev vundet.


18/2 2018      Pokalsemifinale. Der er blevet trukket lod og Helsingørs MIX 1 møder CBS på udebane. CBS er et rigtig godt hold, som vi tidligere har tabt til i turneringen i en tæt kamp. Men mod vi ikke kan finde modtræk til bl.a. deres 2. meter mand.  Vi forventer en helt lige kamp igen, ed CBS som svage favoritter. Kampen skal spilles senest d. 22. april og er foreløbig programsat til tirsdag. d. 27. marts i Kedelhallen i Frederiksberg. (kl. 21.15 !!). 


14/2   2018    Der er træning for alle hold onsdag i vinterferien. Træningen begynder kl. 20.00.


7/2 2018        Mix 2 (Dame og Herreholdet) spillede hjemme mod LUI i LUI-cuppen.  Holdet tabte 3-0, men fulgte godt med i de 2 sæt. 


4/2  2018        Mix 1 spillede top kampe med tabte 2-1 til KSV's divisionsspillere og 2-0 til CBS stærke hold. Alle sæt var tætte og holdet spillede på et  pænt højt niveau.


20/1 2018       Mix 1 debutterer i den bedste Mix-række med 2 hjemmekampe
17/1 2018       Mix 1 vandt pokalkvartfinalen 3-1 og er nu i semiffinalen.
10/1 2018       Mix 2 tabte deres første kamp i Lui-cuppen. Men spillede godt.
21/12              Mix 1 vandt efterårets sidste kamp (i Holbæk) 2-0 og er nu rykket op i MIX 1 rækken.
16/12             Juleturnering med Ultraviolet lys. Stor succes. Efterfølgende en festlig Julefrokost
12/12            Vi tabte årets JuleBattle til TD-Volley. (2-3). Tillykke til TD og tak for øl, selvom vi tabte. Vi bytter roller næste år.
29/11 2017:  Mix 1 har vundet deres række. Holdet mangler dog 1 kamp mod korsør d. 21/12.    
25/11 Mix 1 spiller udekampe. 


11/11 2017: Helsingør VK afholder træningsturnering med deltagelse af Amager VK


29/10 2017:  Helsingør VK afholdt et DGI stævne med deltagelse af 7 hold. Et blandet Mix 2-3
hold deltog og spillede mange gode kampe og vandt den 6 og sidste kamp.
28/10 2017:  Mix 1 vandt deres 2 hjemmekampe og fører nu rækken suverent.
1/10 2017 :   Mix 1 vandt deres 2 første ude kampe. 
30/9 2017:   Mix 2 og 3 deltog i SVBK stævne i Sundby.
27/9 2017:   Mix 1 vandt første kamp i Pokal-turneringen 2-0 mod Rødovere Statsskole
24/9  2017:  Et hold fra Mix2 og 3 deltog med succes i DGI's stævne i Vejby.
14/ 9 2017:  Der er meldt spillere til stævner og turneringer. Men der er plads til flere, så kom frisk. Tilmed på Holdsport. Velkommen til alle de nye medlemmer. Super godt.
 
September 2017: Husk KLUBFEST Lørdag d. 18. November.  Se mere på Holdsport.
 
August 2017. Så er lodtrækningen for MIX 1 pokalkampe fundet. I første runde møder vi Rødovre på udebane onsdag d. 27./9 og Amager på hjemmebane onsdag d. 11/10.
 
August 2017. Vi er i fuld gang med indendørs træningen i vore nye omgivelser med 3 baner. Hallen summer af liv og vi er over 20 til træning hver gang.
 
19/8 En fantastik dag på stranden. Mange hold og mange gode kampe i sommervejret til Helsingør Mesterskaberne i Beachvolleyball. 
 
10/8. Endnu en fantastisk aften på Gummistranden.