Try Out for Dame- Herre- og Mix hold

Hvad gør du ?

Helsingør Volleyball Klub er en volleyballklub, hvor vi vægter samværet og glæden ved at spille volleyball højt. Vi træner mandage og onsdage. Vi har 3 turneringshold under SVBK, dertil deltager vi i turneringer for Mix hold og der er der fri mulighed for at tilmelde sig til 1 dages stævner under DVBF og DGI.  

Hvis du gerne vil spille volleyball hos os, så kan du komme til  træning eller try-out gratis. (Se under prøveperiode nederst).

Men husk at før første træningsaften, så skal du være tilmeldt i Holdsport, hvor du så til-/afmelder dig træning. 

Rutinerede spillere. Try-out til Herre,- Dame-, Mix-Hold.

Hvis du har deltaget i turneringsvolleyball tidligere, så kan du komme til prøvetræning direkte på de respektive hold ved at skrive lidt om dig selv og din volleyballerfaring  i kommentar feltet ved tilmeldingen (så skifter vi dit hold) og dine trænere kontaktes.

Nye volleyballspillere.

Hvis du ikke har deltaget i turneringsvolleyball tidligere, så tilmeld dig vores mandags opstartshold.

Prøveperiode og gratis klubtrøje.

Hvis du, hvad vi håber, vælger at forsætte i klubben ud over prøveperioden, så vil du modtage en klubtrøje efter din første kontingentindbetaling.

BEMÆRK: Hvis du i løbet af prøveperioden ønsker at udmelde dig igen, så skal du gøre skriftlig på mail til klubben officielle mailadresse [email protected]  I modsat så modsat fald vil du blive opkrævet kontingent, uanset om du deltager i træningen eller ej. (I lighed med andre klubber og aktiviteter (fx fitness klubber).