Opstartshold og tilmelding til holdet

Opstartsholdet / Mix 3

Holdet er for dig, der som ny spiller i klubben, ikke har det store kendskab til volleyball, eller skal have genopfrisket egenskaberne.

På holdet vil du få gennemgået forskellige teknikker og systemer, der vil gøre dig klar til at indtræde på klubbens øvrige hold.

Til træningen vil der kunne deltage spillere fra klubbens øvrige hold, som gerne vil dyrke grundslagene lidt mere

Fælles for alle er at man gerne vil have det sjovt med volleyball, og det har vi.

Vi  træner på  dame-net-højde.

Bemærk holdet oprettes efter behov. Du melder dig til vil "Tilmelding", øverst til højre på hjemmesiden.

Helsingør Volleyball Klub er en af de få klubber som optager spillere uden så meget volleyball erfaring.  Men holdet vil i perioner være lukket for optagelse af nye medlemmer, hvorfor disse så vil komme på venteliste.

Træningstider:

Mandage fra kl. 20.00 på Borupgårdskolen samt lejlighedvis mandage.

Alle Hold: Tilmelding , prøveperiode mm

Helsingør Volleyball Klub er en volleyballklub, hvor vi vægter samværet og glæden ved at spille volleyball højt. Vi træner mandage og onsdage. Vi har 3 turneringshold under SVBK, dertil deltager vi i turneringer for Mix hold og der er der fri mulighed for at tilmelde sig til 1 dages stævner under DVBF og DGI.  

Hvis du gerne vil spille volleyball hos os, så kan du komme til  træning eller try-out gratis. (Se under prøveperiode nederst).

Men husk at før første træningsaften, så skal du være tilmeldt i Holdsport, hvor du så til-/afmelder dig træning. 


Hvis du har deltaget i turneringsvolleyball tidligere, så kan du komme til prøvetræning direkte på de respektive hold ved at skrive lidt om dig selv og din volleyballerfaring  i kommentar feltet ved tilmeldingen (så skifter vi dit hold) og dine trænere kontaktes.

Ny volleyballspiller.

Hvis du ikke har deltaget i turneringsvolleyball tidligere, så er vores mandags opstartshold stedet for dig. Skriv gerne lidt om dig selv og dit volleyballkendskab kommentarfeltet.

Rutinerede spillere. Try-out til Herre,- Dame-, Mix-Hold.

Se siden for tilmelding til Try-out.

Prøveperiode og gratis klubtrøje.

Hvis du, hvad vi håber, vælger at forsætte i klubben ud over prøveperioden, så vil du modtage en klubtrøje efter din første kontingentindbetaling.

BEMÆRK: Hvis du i løbet af prøveperioden ønsker at udmelde dig igen, så skal du gøre skriftlig på mail til klubben officielle mailadresse [email protected]  I modsat så modsat fald vil du blive opkrævet kontingent, uanset om du deltager i træningen eller ej. (I lighed med andre klubber og aktiviteter (fx fitness klubber).


En træningsaften
Img_0836
En træningsaften
Img_0831