Helsingør Volleyball Klub

Om klubben og om Mix og ungdomshold

Helsingør Volleyball Klub er en motionsvolleyballklub, hvor vi vægter samværet og glæden ved at spille volleyball højt. 

Vi træner 1 gang fast om ugen, men tilbyder de fleste spillere 1 ekstra træningsaften. 

Vi spiller kampe i SVKS turnering, hvor vi har 3 hold tilmeldt. samt i LUI-Cup-turneringen.  Dertil er der mulighed for at tilmelde sig til 1 dages stævner under DVBF og DGI. 

Vi har følgende hold: Dame 1 og 2,  Herre 1 og 2 samt Mix hold. 

Dertil et specielt opstartshold på mandage (fra kl. 20.00),  hvor alle nye spillere begynder: Herefter du vil kunne komme på klubbens øvrige hold. Hvis du har deltaget i turneringsvolleyball tidligere, så kan du komme til try out direkte på de respektive hold

Hvis du gerne vil spille volleyball hos os, så kan du komme til  gratis træning i en måneds tid. 

Tilmeld dig  ved  "Ny Spiller" øverst til højre på hjemmesiden.  Du må også gerne sende en mail til [email protected]  og skrive lidt om dig selv eller hvis du har spørgsmål.  Vi vil svare dig hurtigst muligt.

Men husk at før første træningsaften, så skal du være tilmeldt træningsaftenen i Holdsport.  Det skyldes at vore trænere skal have mulighed for at planlægge træningen den pågældende aften, og at vi benytter Holdsport til vores administration og kommunikation.  

Volleyball er en holdsport, derfor forventes det selvfølgelig at du kommer til træning, både for din egen skyld, men også for dine holdkammeraters skyld. Vi er en motionskub, så selvfølgelig er der plads til at melde afbud en gang imellem.

Du kan efter tilmelding benytte holdsport på nettet ved at logge på www.holdsport.dk , Der kan også benyttes en app.   

Vores kontingent (der formodentligt er landets billigste) kan du se mere om under fanebladet "Organisation, udvalg m.m."

Efter første kontingentindbetaling vil du modtage en klubtrøje gratis.

 Vel Mødt