Helsingør Volleyball Klub

NY SPILLER /Try out.

Helsingør Volleyball Klub er en motionsvolleyballklub, hvor vi vægter samværet og glæden ved at spille volleyball højt. 

Vi træner 1 gang fast om ugen, men tilbyder de fleste spillere 1 ekstra træningsaften. 

Vi spiller kampe i SVKS Mixturnering, hvor vi har 2 hold tilmeldt. og i LUI-Cup-turneringen.  Dertil er der mulighed for at tilmelde sig til 1 dages stævner under DVBF og DGI. 

Vi har følgende hold: Dame- og Herre hold samt Mix 1, 2 og 3. Mix 2 og 3 udgøres af Dame- og Herreholdet.

Se mere om de enkelte hold under fanebladet "Hold".

Hvis du gerne vil spille volleyball hos os, så kan du komme til  gratis try-out (træning) i en måned. 

Tilmeld dig  ved  "Ny Spiller" øverst til højre på hjemmesiden.  Du må også gerne sende en mail til [email protected]  og skrive lidt om dig selv eller hvis du har spørgsmål.  Vi vil svare dig hurtigst muligt.

Men husk at før første træningsaften, så skal du være tilmeldt træningsaftenen i Holdsport.  Det skyldes at vore trænere skal have mulighed for at planlægge træningen den pågældende aften.  

Vi tager primært mod let til øvede volleyballspillere, men hvis du har lyst til volley og har flair for bold, så skriv alligevel til os.

Volleyball er en holdsport, derfor forventes det selvfølgelig at du kommer til træning, både for din egen skyld, men også for dine holdkammeraters skyld. Vi er en motionskub, så selvfølgelig er der plads til at melde afbud en gang imellem.

Du kan efter tilmelding benytte holdsport på nettet ved at logge på www.holdsport.dk , Der kan også benyttes en app.   

Vores kontingent (der formodentligt er landets billigste) kan du se mere om under fanebladet "Organisation, udvalg m.m."

 Vel Mødt